- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
ha most Hamiltont akarnek venni...
Bar tovabbra is inkabb egy gmt travelere vadaszok. -
SeatZola
őstag
válasz
Szabikaa20 #69390 üzenetére
Örülök, hogy rendeződik a Steinhartod sorsa. Most már happy lehetsz! Az órád szép és most már hordható is lesz!
-
dilajoska1
őstag
sziasztok. tudna valaki mondani a 17. kerülethez közel olyan szervizet ahol van műszeres beszabályozás? Be akarom vinni a Luch-omat.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #69439 üzenetére
Az tuti megfogja, a nagyon kis felületen ragasztható telefon előlapokhoz is azt használom, sose volt még probléma.
-
condy
senior tag
Tudja valaki a választ?
Mi a különbség (az árfekvés nem számít) a Bruno Schönle Glashütte, az Union Glashütte és a Mühle Glashütte között? -
skx007
csendes tag
válasz
vadászcsiga #69367 üzenetére
A Hirsch Liberty az egyik nagy kedvencem, már a másodikat nyúzom...
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #69432 üzenetére
Palmatex.
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #69430 üzenetére
A regibol csinalj "ghost bezel" -t...
Vannak akik ezekre buknak... egy kis feherito kell csak
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #69428 üzenetére
Az első próbálkozásnál szépen össze is karcolta a lünettát. Remélem egy kamu Sub-ot karcolt össze ez a balek azzal a menza késsel.
-
Zol72
csendes tag
válasz
JackFeryll #69424 üzenetére
Szerintem is arra való. Én jobban szeretem mint a sima csattot. De nem mindenhez ál jól.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll #69424 üzenetére
Miért lehet másra is tenni? Egyébként pozitív
-
JackFeryll
őstag
Mi a véleményetek a pillangózárról bőr szíjra ?
-
condy
senior tag
Milyen kár, hogy bicolor!!!
-
Reverting
őstag
Le lehet szedni serulesmentesen... ugyanaz a modszer... En is megcsinaltam es ket nap alatt el is vittek...
Az alu bezel-en van mit megfogni...de a keramiat... na azzal vagyok en is meglove... azt h fogon leszedni... meg nemtudom.... Elvileg a 30as alatt van egy kis hely amin ha lenne valami vekonyabb damilom, (fogselyem kilove, remenytelen) be lehetne fuzni... es akkor csak vevig kene vezetni... de annyita keves hely van h lehet az sem fog sikerulni... marmint a keramia es a fem kozott, az "uveg" felol lehet h sikerulne bedugni... de akkor nem jon fel a kulso reszen... perdig elvileg az a 30-as alatt levo hely pont segitseg lehetne...
vadászcsiga Nem ragasztos a bezel akkor ne is alj neki... mert ha ragaszrani kell akkor nem fog biztonsagosan ragadni mar a ha a regire rakaod... akkor kell venni ketoldalas ragsztot... Dzsana szervikor nem nezte h milyen? Ugyertem mikor uveget cserelt...akkot konnyeden ki lehetett volna tolni belole a bezelt... akat pattintos akar ragasztos...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
trassher #69419 üzenetére
A bezel szóra konkrétan.
Nem tudom hogy lesz ebből csere. Fogalmam sincs hogy fogjak hozzá, semmit nem találtam róla a neten.
A hozzáadott howto. De hogy az orientnek is pattintós e maga a körbeforgó része vagy fix, passz. Ha most elkezdem én is feszegetni aszt még sem az, az cumi -
trassher
addikt
válasz
vadászcsiga #69416 üzenetére
Lünetta és lünetta betét. Erre gondolsz?
-
bbuffy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #69415 üzenetére
Egy a probléma a lötyögős krumplikkal, főleg ha jó nehéz is. Szétesik. Nekem anno a Seastarom csinãlta ezt, míg rá nem jöttem mi a baj.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
fagyalllo #69394 üzenetére
Gratula neked is!Szépek!
Reverting: Hát most se vagyok otthon,holnaptól nálam a kisfiam,autót is javítok,nincs most idöm szíjat csinálni... :/ NATO-m pedig azert nincs,mert nemigazán tetszenek bár kezemen még nem volt olyan óra amin nato lenne.
Szépek az óráid,föleg az az Orien Flight én is szeretnék,majd olyat!
vadászcsiga: Jah a vasat kedvelem!
Egyébként meg nem,csak a búváron vagyok oda a vasért.Orient flighton lesz majd bör na meg a Vintage órákon is csak a bör tetszik!
phranxinatra: Ugye?!Szerintem is!
Rámakarják tutmálni a bőrt!
trassher: Engem nem zavar,mert nem annyira laza,hogy körbecsússzon max egy picit hátracsúszik,de az nem zavar.
teratti: Nekem a mutatóujjam fér be ugy kenyelmes.Mert utana ha sokat rajtam az óra,akkor mintha picit megdagadna a kezem és néha izzad is,akkor meg olyan mintha szorosabb lenne.
-
trassher
addikt
válasz
vadászcsiga #69413 üzenetére
Most hogy így olvasgatom miről beszéltek nem tudtam elképzelni hogy lehet egy bezel ragasztott. Aztán leesett hogy ti bezel insert-ről beszéltek.
Elvégre ami ragasztva van az nem forog
-
trassher
addikt
válasz
vadászcsiga #69406 üzenetére
Erre mi a megoldás? Én
Jogos -
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #69403 üzenetére
Az én tudományom leginkább az O1-re és egy Invictára korlátozódik. Azok ragasztva voltak hőre lágyuló ragasztóval. A Rolex más tészta. Az annyira precízen van megmunkálva ,hogy tudtommal nem is használnak ragasztót csak bepattan és ott marad. Nekem a (mivel vízálló volt mindkét óra) meleg csapvíz alatti áztatás jött be. Mikor fellágyult a ragasztó akkor az üveg felől emeltem meg a bezelt ahol volt egy kis rés. Azután fültisztító sebbenzin kombóval letakarítottam a maradék ragasztót és ment rá az új. Az invictánál kicsit alakítani kellett dremel-lel ,hogy passzoljon. Arra kell figyelni ,hogy jól álljon a lünetta és nem mozduljon el, mert nem fognak egybe esni az indexek és a lünetta beosztások.
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #69390 üzenetére
A kisújjam bemenjen az alsó tokfül és a szíj találkozásánál nézve. Megtévesztő volt mert mindkettőtök fotója olyan mintha meg lenne szorítva.
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #69403 üzenetére
Thx...
lassan kell vennem valami fadobozt, csak a szijaknak...
Csak bezel!!!
A levetel az szenvedes lesz... de csak ha meg akarod tartani a regit... es serulesmentesen akarod levenni... ha nem akkor csak a hajszarito... es jo ha van egy kis olaj keznel...
Megmelegited kicsit a bezelt es elore hatra mozgatod a bezelt a "12es vagy 0 pottyel"ha van
en magat az orat is leragasztottam celuszal... korbe korbe ugy h ne seruljon meg es ne lehesen tekerni a lunetat sem...
Elsore csak par tizedet fog mozdulni... es egyre tobbet... majd amikor mar 5-7mm is mozog, akkor kell egy kis olaj... az segit a ragaszto oldasaban, mert mar ala tud folyni... az elejen kar is olajozni, mert csak csuszik...
Sok sikert -
trassher
addikt
válasz
vadászcsiga #69367 üzenetére
A Liberty tök jó, anno majdnem vettem egyet a Rogers-ben csak hát a méretezés. 22/20 vagy 24/22.
A szorosan vagy lazán témához: Aki lazábban hordja az óráját azt pl vezetés közben nem zavarja hogy hátracsúszik az óra?
-
vadászcsiga
félisten
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #69369 üzenetére
Maximálisan egyetértek. Fémszíjon nagyon jól mutat. A többivel... hááát... nekem nem adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest