Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• registered

csendes tag

Hello Mindenki!

A segítségeteket és a véleményeteket kérném.

1. Totálisan hülye vagyok a karórákhoz. Kb annyit értek hozzá, hogy a svájci nagyon pontos, a Rolex nagyon menő, a Breitling meg a legjobban tetszik amit eddigi életemben láttam (az a max 20 db közül)
    2. Vala nekem egy 100-150 ezres, maximum 200 ezres keretem amiből órát szeretnék vásárolni, csak nulla rálátással nem szeretném hülyén elkölteni ezt a pénzt.
    3. Azért nyősztetlek inkább titeket ahelyett hogy bemennék egy szaküzletbe (na nem mintha annyit ismernék), mert gondolom nagyobb rálátásotok van a dologra (nem csak pár márkára), valamint nem a pénz motiválja a tanácsaitokat.

Tehát, kicsit az elképzeléseimről:
    - Olyan órát szeretnék ami inkább teljesen mechanikus, minthogy ilyen olyan színes kijelzős kutyafüle.
    - Inkább alkalmakkor, üzleti tárgyalásokon viselném, tehát ne legyen se arany/gyémánt (na nem mintha beleférne a fenti keretbe), se giccses és ne legyen “műanyag” sem. A szíjaknál is a fémekre szavazok, azok valahogy időtállóbb megoldásnak tűnnek.
    - Imádom a mechanikus kütyüket tehát lehet olyan aminek látszik a mechanikája és lehet bonyolultabb mint 2 mutató meg a számlap.

Nem tudom hogy ilyen árba mi fér bele, ezért kérném a tanácsotokat, hogy mik a lehetőségeim.

Találtam egyet ami tetszik nagyon: LINK, csak nem tudok róla semmit. Pl ezekben mi van belül? Mennyire mechanikusak? Mennyire időtállóak? Egyáltalán maga a márka mennyire megbízható?

Aztán van még EZ is, ami egyszerűbb de a bicskáikon kívül nem tudok róluk semmit.

Néztem még a Wenger órákat is egy Commando Racing Team-et ami még jó áron is van (vagy csak nekem laikusnak) de erről sem tudok semmit...

De ezektől függetlenül jöhetnek még ajánlások, ezeket csak azért mutattam hogy legyen viszonyítási alap hogy mik tetszenek.

Előre is köszönöm a segítséget és a türelmeteket!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés