Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42026) Bati0501


Bati0501
őstag

Sziasztok!
Írás előtt rákerestem,h miket is írtok a Fossil órákról...hát sztem sokan már most abbahagyják ezt a hsz olvasását,mert meglátják,h Fossil.
De mi alapján mondjátok,h kínai szarok,amik csak jól néznek ki?Honnan tudjátok,h tényleg tönkremennek 1-2-3 éven belül?
Olvastam,h lehet bennük japán vagy kínai szerkezet...aztán már csak kínaiakról olvastam itt.Most akkor melyik,honnan lehet tudni?
Látom,h ez a fajta óra tőletek fényévekre van,hisz ez csak egy olcsóbb divatóra,amit meg is értek,hiszen jó pár itteni embernek igencsak irigylésre méltó órája/órái vannak,de ha ezektől elvonatkoztatunk,h miket tudnak gyártani a nagy gyártók,h még 100 év múlva se fog pár sec-nél többet téveszteni egy órájuk,akkor is nagyon nem éri meg az árát a Fossil?
Tudom,egy igazi jó óra százezrekbe kerül,de nekem eddig 2-3 órám volt,és most gondolkoztam el,h szeretnék még egyet,de most már olyat,amit én választok...
Tehát első "komolyabb"(?) órának sem felel meg,ahol még inkább a kinézet a fontosabb,mint h 5 év múlva is ugyan úgy járjon,mint most,mert akkor már lehet,h rég nem használnám?
Talán ez tetszik a legjobban: [link] Itt 100m-ig írják,h vízálló,itt viszont már csak 50-ig: [link]
És az előbbi oldalon,amihez az volt írva,h 50m-ig vízálló,oda csak annyi van írva,h cseppálló,ami annyira nem biztató,mivel olvastam,h volt,h vmelyik bepárásodott,pedig nem is volt sose vízbe...
Ennek csak a színei mások: [link]
Ez már kicsiivel másabb: [link]

Nagyjából ennyit is szánnék rá és vmi ilyesmi stílust keresek.Ha tudtok jobbat,jobban megérőt,akkor légyszi segítsetek és bocsi,h ilyen hosszú lett.
:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.