Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz stangli #6791 üzenetére
Nekem ilyen az öreg gumik miatt volt 2001-es Swift-nél. A lengéscsillapítókat cserélték visszahívásban, tényleg csak az maradt. Mióta vettem újakat, azóta jó. A fékmunkahengereket is érdemes megnézetni, ha nem mostanában volt vizsgáztatva.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Reaper
őstag
válasz stangli #8018 üzenetére
Naja, én is megcsináltam egyszer, sikerült is a kilincs keretét, azt a nagyon vékony vackot eltörni, mindenesetre wd-40, utána még be is zsíroztam, valami flakonos cuccal. Utána jó volt, rohangált fel-alá. Kb 2 hétig. Lassan cserés lesz, mert már van hogy nem akar felmenni magától.
-
mdk01
addikt
válasz stangli #7127 üzenetére
Igen én is azt olvastam hogy rengeteg olyan dolog van bennük alapból ami eddig extrának számított. Ezt vehetjük +1misinek és kb. ott is vagyunk a 3,5mFt-nál.
Az első swift olyan kis japános volt--->kicsi szögletes fapados. A 2.generáció már európai kinézettű viszont a beltere még kisebb szerintem. A 3. generációra meg már nem is lehet rálegyinteni hogy"áhh suzuki".
Nagy vonalakba.... -
Motion_Blur
félisten
válasz stangli #7123 üzenetére
Sajnos ez is megmutatja hogy egyre nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között. Teljesen eltűnőben a középréteg, aki meg tudná még fizetni ezeket az új alsó-középkategóriás autókat. Lassan már csak azok tudnak új autót venni, akik lopnak csalnak hazudnak stb... Q7-es, Panamera, stb. ezeket egy ember se tisztességes keresetből veszi meg...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
senior tag
válasz stangli #7012 üzenetére
A Kalos-ról rosszakat hallottam. Az autonavigator.hu sem épp a legjobb dolgokat írja róla, meg állítólag sokat fogyaszt.
Ennyi pénzért egy qrva jó nagyon megkímélt swiftet várnék. Jelenleg nincs ilyen, így lehet várok.
Én azt az Alto-t mondjuk megvenném 800E-ért, ha a mostani felhozatalból kéne választani.
Nem akarom később megbánni, hogy vehettem volna kevesebb fogyasztásút is, mert nem érdekelne, hogy az kisebb kocsi, sőt.Hogy is van ez? Év végén könnyebb autót venni, mert akinek január 1-én a nevén van, az fizeti ki egész évre az adót? Ezért mindenki meg akar tőle szabadulni?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz stangli #7002 üzenetére
Naponta böngészem a hasznaltauto.hu-t a kritériumaimnak megfelelő autók után, és hát nincs sok választék (tudom, túl nagyok az igényeim...), leginkább Suzukik, de nincs bajom velük, sőt, olyat is szeretnék első kocsinak.
Aktuális kinézettek:
- SUZUKI ALTO 1.1 GLX PS AC, bár jó lenne lealkudni 800E-re.
- SUZUKI ALTO 1.1 GLX PS AC, szintén adnék érte 800E-t.Alto állítólag 4-5 litert fogyaszt, ami nem elhanyagolható szempont a jövőre 400 fölé emelkedő benzinárak miatt.
Nem vagyok nagy darab, és az esetek 90%-ában egyedül fogok benne ülni kis távokat megtéve. Teljesen jó lenne kicsi (fő)városi kocsinak. Elkocsikázgatnék veleA nagy Suzuki Swift visszahívásról gondolom olvastatok.
Azért nem semmi, le a kalappal, hogy egy 13 éves Swift-ben lévő alkatrészt cserélnek bőven garanciaidőn túl ingyen és bérmentve, mert kiderült, nem a legjobb minőség és balesethez vezethet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest