- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
Brogyi #56285 üzenetére
Megnéztem neked, 2017 scross, Brogyi ez engem is meglepett, út közben 12,0-12,4. Néha 12,8 körül.
De én ha megálltam akkor se mindig ment fel.
Lámpát kapcsolva felment 13,8ra.
Viszont leparkettázva 3000f/p ig akkor 2-3 szor megpróbálva mindig felment 14,4-14,6 ra.
Ez nyilván így tölti-meríti az akksit direkt.
Megpróbáltam, ma enyhébb időben működött nekem a startstop. -
Gyöször
senior tag
válasz
Brogyi #56285 üzenetére
Nekem az Scross 4,5 éves, igaz nem néztem, hogy menet közben mennyi, de kb újkora óta csepptöltőzöm mikor áll. Ha 2-3 napot áll már ráteszem. Azt vettem észre, hogy újonnan kb 2 nap állás után 12,6 - 12,7V mértem most meg kb 12,3 akár pár órával leállítás után. De ezeket saját multival az akksi sarkokon amin rajta vannak a kábelek a rejtett fogyasztókkal együtt. Ebben 56Ah exxide vagy mi van hirtelen nem is vágom pontosan de asszem exxide.
Majd ha megyek vele ránézek a fejegység mit ír, állás közben játszottam már vele, 13,8 - 14,3 között írogatja.
Viszont én nem veszek észre semmit, igyekszem kinyomni az sst indítás után. Ha elfelejtettem az legutóbb nyáron volt, akkor spec leállt de az most nem mérvadó. Én ha veszek biztos nem ilyen "belevaló" akksival fogok próbálkozni, hátha nem működne a startstop az kész havaj lenne :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest