- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Köszi Srácok!
Ha a 243 oldalas Suzuki manualra gondoltatok, akkor az a válaszom, hogy nézegettem, de sem szerszám, sem pedig szaktudás nem áll rendelkezésemre.
A Check Engine annak rendje és módja szerint, mint eddig is elalszik indítás után. Mint az Airbag, vagy az olajnyomás érzékelő. Említettem volna, ha ég.
@neduddki: Köszi, de 3 hetes a kislányom. Vagy dolgozom, vagy itthon vagyok és vele foglalkozom. Ezért is van nagy szükség a kocsira.
@a_tesz: nekem is javasoltak ilyen megoldást, mert azokkal állítólag nincs ennyi probléma. Csak nehéz bontóban találni, plusz át kell építeni, arról nem beszélve, hogy a 31 ezer Ft-osat nem veszik vissza. Tehát azt bebuktam mindenképp, pedig valószínű az a baja! Eddig más sosem volt, csak mióta azt bolygatjuk.
Nem tudom milyen minőségű ez a Suzuking-es, az eredeti az enyémben Bosch volt, ez amit kaptam, ez valami fos, szerintem. Nem tudom honnan rendelték. Talán innen.
2 évvel ezelőtt benzinszűrő is lett cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egér probléma
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest