Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Köszi srácok, de semmi ilyesmi, csak így lassan túl a 40-en az utóbbi időben sok olyan szitu volt amikor nem én voltam a helyzet ura, pusztán csak a vak szerencse kérdése volt és egyiket sem én okoztam...
Egyszer mindenkinek elfogy a szerencséje, bebobiskol az orangyal aztán kész is a baj, nem szeretném megvarni...
Az örültek és agyhalottak száma exponenciálisan nő az utakon, egyszer már kiszalltam pár hónapra még a 2000-es évek elején, amikor 180 alatt csak a luzerek jártak a pályán... Aztán újra visszaulltem, mert a meló miatt muszáj volt, de most végleg feladom, mert rajtam senki élete ne száradjon, engem várnak haza a gyerekek, az többet ér.Más téma: múltkor kérdezte valaki ezt az esernyő babakocsi dolgot:
Na kB így fér bele. Mögé egy műanyag motor bemegy, alatta is marad hely egy kocka jim beam Cola-nak."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik