- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
IreN!CuS #41430 üzenetére
MO - BP lakótelep csoda, hogy nem húgyozta pluszba még le
- ez máshol is előfordul, nem ország vagy város kérdése, viszont ez vonóhorognak tűnik amihez sebesség sem nagyon kell, attól is függ, hogy milyen autóval. Nekem is volt egy parkolós esetem, a vízszerelő ráparkolt a kocsimra, nem kellett semmit sem fizetnem a vizórák cseréjéért.
Még aznap elvittem a szerelőhöz és 2 nap múlva már kész is volt, gyönyőrűen megcsinálták Casco nélkül, nem volt műanyag amit javítnai kellett volna, 25e volt ha jól emlékszem. A hátsó sárvédőnél volt 2 horpadás 815 cm-en belül), makulátlanul "visszahúzták", az alvázvédelem sem sérült, belülről sem látszódott, a javítás.
A helyedben elvinném egy karosszéria lakatoshoz és megkérdezném, hogy mennyi lenne, ők ajtócsere nélkül is megcsinálják, persze csak olyanhoz aki ért is hozzá, "kóklerekhez" nem szabad vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest