- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Ajánlom figyelmedbe: Bővebben: link
Ez persze minden termékkel előfordulhat, de kicsit engem igazol. -
Gambit
őstag
Nem tudom, mennyire adsz az ilyenekre, de a Chip kategóriagyőztese lett az a cucc, és csak árban egy kategória az APC-vel, tudásban nem lehet egy kategóriába sorolni őket, mert az AROS az Line-interaktív, 650/400 [Va/W] a névleges teljesítménye, feszültségszabályozós, és fekete, mint a házam lesz!
De visszatérve, köszi a segítséget, ezen a partíción még gondolkozom egy kicsit.
Szerk: Ja, lehagytam, hogy venti is van benne!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Mondjuk azt nem mondtam, hogy 2 gép lenne hálózatba kötve egy routerrel. Vagy az partíció szempontjából mindegy? Az APC-ről meg annyit, hogy a többinél nem tudom hogy van, de a 350-esnél az aksit valami hihetetlen igénytelen módon lehet bekötni, és persze itt lett kontakthibás. A következő asszem ilyen lesz: Bővebben: link
Ennél legalább nem cserélhető az aksi, tehát az előbbi probléma kilőve. -
Gambit
őstag
Az ext3-as partíciót a #15-ös hozzászólás alapján választottam, megindokolni nem tudom sajnos, mert (még) nem értek hozzá. Szünetmentesem volt, csak bekrepált (APC-t ne vegyetek szerintem), de a későbbiekben veszek egy jobbat. Szóval ezen ne múljon, ha jobb a reiserfs, akkor arra rakom, gondolom a PM-nek nem probléma ilyet csinálni...
-
WN31RD
addikt
A 80 GB-os rendszervinyóm felosztása:
3 * 5 GB 3 db operációs operációs rendszernek, és 3 * kb. 20 GB 3 db adatpartíció.
Ha ennél kevesebb partícióra osztanám a vinyót, csak a hajamat tépném állandóan, mert lehetetlen lenne (másik vinyóra való mentés nélkül) bármit is megváltoztatni... -
Gambit
őstag
Ok, megpróbálom kitapasztalni, csak nem szeretném sokszor végigjátszani a telepítési játékot, szóval inkább felülméretezném a rendszert az elején, mint később vágjam haza az egészet azzal, hogy babrálok a partíciókkal. De köszi a tanácsot, remélem, bele fodok jönni a Linuxba lassacskán...
-
jakobkacsa
senior tag
valoban a RAMtol fugg a swapmeret, illetve hogy mire hasznalod linuxot - ha csak ismerkedsz vele, net/szovegszerkesztes/zene/akarmire hasznalod, akkor 256 is boven eleg - valszeg hozza sem fog nyulni a SUSE
ha nagyon programozol, programokat forditasz, vagy bazi nagy fajlokkal akarsz nagyon szamitasigenyes dolgokat csinalni - mittomen, atomfizika, videoszerkesztes, stb - akkor meg az 5GBos particio is keves, swaprol nem is beszelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- EA Sports WRC '23
- Magisk
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged