Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biokill1
tag
Sziasztok!
Nemrég láttam pár képet az új xgl felületről. A [link] oldalon található live-cdt letöltve a látvány immár a saját gépemen volt látható. (aki nem ismerte ezt a live cd-t, ajánlom!!! nagyon jó
)
Ennek hatására gondoltam úgy, hogy a jó öreg winfos mellé végre felrakok linuxot, és fokozatosan leszoktratom magam a winről!
Már régebben volt fent UHU Linuxom, de az nem nyerte el a tetszésem. Mivel ha jól tudom az xgl-t a novell fejleszti, ezért a suse 10 lett a jelöltem.
Le is szedtem a dvds változatot a hivatalos helyről. (majdnem egy nap
) Particion Magiccel megcsináltam néki az 5 gigás ext3 partíciót swappal együtt. Fel is raktam. Eddig minden szuper. (Bár erősen elgondolkoztam h gnome vagy kde legyen... én a kde-t szerettem anno jobban, de ez alatt is megy az xgl???) Ez lenne ez egyik kérdésem. Pontosabban az xgl telepítése...
Előtte azonban azt a súlyos gondod kéne megoldani, hogy nem megy az adsl
Yast-ban van egy dsl menüpont, és szöszmötöltem vele rendesen, de nem akar kapcsolódni Lövésem nincs miért. Le is szedtem és újraraktam KDE-vel. Ott meg ugye van kézi tárcsázó. De azzal se akart menni. Semmi nem változik, nem történik semmi
Lehet a hálókártyámmal van a probléma? (Notebookom van, sis900.as hálókártyával. Valahol hallottam h a suse 9.3nak gondjai voltak vele
)
Ezek után letöltöttem az Ubuntut. Ott rendesen megy az adsl, persze csak a mágikus pppoeconf parancs után. (Hogy nevessetek is egy kezdőn, ezek után leszedtem az ubut, felraktam a suse-t és kipróbáltam ott is a parancsot. Persze rájöttem h nem ismeri
)
Szóval. Az igazi célom az xgl lenne... Ez megy Ubuntu alatt is vagy segítetek inkább a suse adsl megcsinálásában?
Előre is köszönöm, és bocs hogy hosszúra nyúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- VR topik
- Trollok komolyan
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Már régebben volt fent UHU Linuxom, de az nem nyerte el a tetszésem. Mivel ha jól tudom az xgl-t a novell fejleszti, ezért a suse 10 lett a jelöltem.
) Particion Magiccel megcsináltam néki az 5 gigás ext3 partíciót swappal együtt. Fel is raktam. Eddig minden szuper. (Bár erősen elgondolkoztam h gnome vagy kde legyen... én a kde-t szerettem anno jobban, de ez alatt is megy az xgl???) Ez lenne ez egyik kérdésem. Pontosabban az xgl telepítése...
)