Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok előre a maci bőrére inni, de úgy néz ki javult a rendszer energia kezelése. Frissítettem (3.1.10-es kernel ez már közelit a fedora-hoz
), és bekapcsoltam a laptop_mode-ot. Most 17%on aszongya 19 percig bírja, hát... De majd full töltéstől megnézem. -
Sziasztok!
Tettem egy próbát opensuse-val (gnome). Eddig fedoráztam (15-től) de már valahogy nem vágyom annyira a nulla napos app-okra inkább a stabilabb rendszer vonz.
Lenne pár kérdésem, észrevételem.
1. Mintha jobban "enné" a gépet ez a süsü mint a f17. Akkuidő és venti pörgetésbe veszem észre
2. Lezárom a fedelet, szétkapcsol a wifi mikor alszik a gép. Na ezt nem szeretném. f17 nem kapcsol szét Hol mondom neki, h ne tegye?
3. extra repo-kat hol találok? mint fedorán a rpm-fusion. Mer frissebb dolgokra vágyom mint a rendszert szállítják pl.: gnome 3.4 kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és bekapcsoltam a