- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ennyi a problémám mindössze
de mondjuk ha a community tárolókból jönnek a frissebb csomagok, akkor az nekem jó, csak megszoktam, hogy ubiban mindenhez ott figyelt a ppa.
amúgy most néztem disztrovaccson, hogy a 11.3-as rendszer még csak a .34-es kernelt használja, meg 1.8-as xorg-ot. de így is ment hibátlanulmondjuk lassan már megpróbálnám a .36-ost inkább
-
x123456
aktív tag
Van egy halovány gyanúm: egy eredetileg Xen alá fordított virtuális gépet futtatok a virtualboxban. Majd körülnézek, milyen opciók vannak a letöltésnél. Ez a mostani egy net install változat volt.
---
Annyi vigasztaló van a dologban, hogy rengeteg panaszt találtam e témában (virtualbox+opensuse)
-
wetomi
aktív tag
Hamarosan kiderítem személyesen is, hogy mi a helyzet a 11.3-nál. Mondjuk érzésem szerint ez inkább az ATInak a sara, hogy nem képesek normális drivert írni linuxra. Addig is reméljük a legjobbakat. (Az előző hsz-nél pedig úgy gondoltam, hogy a nyílt driver volt a jobb, nem a zárt, csak elírtam.) Ezt a kerülő utat pedig kipróbálom, mert eddig nem nagyon kerestem a megoldást, ráhagytam.
Ha jobban belegondolok, még a korábbi 4670-emmel is volt ilyen bajom 9.04-es Ubin, akkor is a zárt driverrel. -
wetomi
aktív tag
Ezt hogy érted? Nálam minden gond nélkül felment a zárt driver a 11.2-nél, igaz frissíteni nem frissítettem. Mondjuk videolejátszásnál kezdhetnének vele valamit, mert elég bosszantó a page tearing ahogy mozdul a kép, talán még a zárt driver is jobb volt ebből a szempontból, de az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged