Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
Programot akarsz ''fejleszteni'', de nem tudod elindítani az eszközöket? Ne haragudj, de ez a nap vicce
Olvassál még nagyon sokat, utána kezdj hozzá.
Hogy válaszoljak is: /sbin/chkconfig --add mysqld, vagy /sbin/insserv mysql, vagy /etc/inet.d/mysql start. Meg biztosan lehet még másképpen is, ez a 3 egyelőre elég lesz.
User: létrehozol egy db-t neki (create database usersql), majd (sql adminként) grant all on usersql.* to 'user'@'localhost' identified by 'jelszo'
Mindez alap, ami benne van a doksiban, csak mielőtt az ember fejlesztéshez fog, előtte sokat olvas és tanul. -
zLegolas
őstag
Hali!
Boldogan tenném, de velem sikerült egy idióta idegroncsnak (Patkány becenévvel illetik évek óta) olyan szinten megutáltatni az adatbáziskezelést, hogy még a nevétől is köpködhetnékem támad - ergo segghülye vagyok hozzá. Szal még nem próbáltam, és nem is nagyon áll szándékomban a közeljövőben -sorry
[Szerkesztve] -
Hóbelebanc
csendes tag
Bővebben: link Most találtam ez valszeg a dobozos verza lehet, a link címéből erre következtetek. meghát a mérete is 7.94 Giga.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olvassál még nagyon sokat, utána kezdj hozzá.