- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Meg lett a DVD, fel is raktam és már van is vele bajom... Pl nagyon új
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
sztem ismert, hogy ha xmms-t felteszünk a lemezről, tehát rpm-ből (amúgy ez van a letöltött rpm-el is) akkor mp3 at nehezen játszik le, leginkább ehogy, mert a fájl nem kerül a lejátszási listába
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...
Más: zlegolas: hogyan tudok MySQL-t? fent van de nem tom hogy kell elindítani az SQL szervert meg hogyan kell user-t hozzáadni... pedig kéne nekem, mert programot fejlesztenék és a linux webszerver beállításai sookal eccerűbbek mint windowsban (kb ennyi: legyél webszerver, kezelj pep-t) nah szóval segítesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...