- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Meg lett a DVD, fel is raktam és már van is vele bajom... Pl nagyon új
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
sztem ismert, hogy ha xmms-t felteszünk a lemezről, tehát rpm-ből (amúgy ez van a letöltött rpm-el is) akkor mp3 at nehezen játszik le, leginkább ehogy, mert a fájl nem kerül a lejátszási listába
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...
Más: zlegolas: hogyan tudok MySQL-t? fent van de nem tom hogy kell elindítani az SQL szervert meg hogyan kell user-t hozzáadni... pedig kéne nekem, mert programot fejlesztenék és a linux webszerver beállításai sookal eccerűbbek mint windowsban (kb ennyi: legyél webszerver, kezelj pep-t) nah szóval segítesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem lesz Xiaomi 16
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képregény topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest