- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Igen nem mai gép már kb 10 éves I3-as konfig, egyedül a videokártya az, amit cseréltem benne tavaly. A videokártya egy Radeon RX 550, amdgpu illesztőprogrammal a yast szerint, tehát a nyílt forrású, ha jól tudom.
Az eseménynaplóban egyedül a sok bejegyzés között két dolgot találtam ami ismétlődött, bár okosabb nem lettem tőle, és lehet érdektelen is:localhost kwin_x11[1822]: QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 2
localhost kwin_x11[1822]: QPainter::end: Painter not active, aborted
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 19764, resource id: 0, major code: 53 (CreatePixmap), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19765, resource id: 48554164, major code: 55 (CreateGC), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19766, resource id: 48554164, major code: 72 (PutImage), minor code: 0Az egér se semmi extra amúgy egy mezei Xiaomi BT/vezetéknélküli egér, nem hiszem hogy ha ez nem megy attól meg kéne akadjon szerintem, de azt megpróbálom, hogy kihúzom a BT adaptert a gépemből, és használom sima vezetéknélküli egérként pár napig, meglátjuk változik-e valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged