Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Gigi571
üzenetére
Szia,
Pacmant, ill egyéb repókat első dolgom volt felvenni, a vga kari már bőven legacy, szóval zárt driver már nincsen hozzá, de Atinál ez nem is baj, mostanában a nyíltak már egész jók, csak az uvd1-es (hd 2 és 3 ezres széria) karik vdpau gyorsításának implementálása a kernelbe alacsony prioritású dolog volt Amd-éknél így csak a 3.18-asbe tették bele, míg mondjuk pl az uvd2-es Hd 4 ezresé (vagy újabbaké) már a 3.10-es kernelben is benne is volt, amúgy a Yastban nézegettem a csomagkezelőben, de csak a 3.16-os kernel volt benne újabbat nem találtam, nekem is ez volt az első tippem, hogy ott nézelődjek, de ezek szerint akkor még nincs hivatalosan frissebb kernel Suséhoz, de elvileg akkor itt landolnának, ja de látom a linkelt oldalon vannak újabbak is na akkor azt ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest