Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Gigi571
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat!

A 3200-as már kifutott modell úgy tudom, pedig azt meg is venném, neki az utódja a 3400-as, ami viszont nincs írva a linken sajnos...

Ma kipróbáltam rootként is felrakni a Samu drivert, de ugyanúgy nem került be a szkennrek listájába a cucc. Valószínű azért, mert lehet úgy működik mint win alatt, hogy kell az eszköz neki hogy felrakja magát, így viszont nem tudom hogy megbízzak-e a gyári Samsung driverben hogy megvegyem a cuccot...
Mit gondolsz, hogy tudnék még jobban utánajárni a dolognak esetleg?
Bármilyen infót előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest