Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Brianiac
üzenetére
Még annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy nekem egy swap-ot használnak a linuxok (mondjuk nekem 4 disztribució van, és nulla vindózer), illetve a Xubuntu grub-ja van az mbr-be, a többié a saját / particiójukba van telepítve. Ezzel még annyi macera van, hogy ha új kernel megy fel valamelyikre, akkor az ubiban ki kell adni egy sudo update-grub2 parancsot, és csak aztán fog megjelenni a bútmenüben.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Brianiac
üzenetére
1. Fel lehet őket telepíteni, külön partíciókra, csak az automata nem ajánlja fel. Válaszd a "Particionálás>Egyéni particionálást és akkor ki tudod majd jelölni, hogy mit formázzon, mi hova kerüljön.
Valami ilyesmit látsz: erre kattints
Ha sikerül, akkor az Ubuntu particionálójához hasonló ablakocskát fogsz látni.
Kell egy / nevű partíció: ez lesz a gyökér
Kell egy swap partíció (kb annyi legyen, mint a ramod)
A többi partíciódat javaslom csatold fel a /home/felhasználóneved/kötet neve - hez (így tudsz rá user módban is írni (igen, nem kell ntfs-config)
2. Igen, az openSUSE-nak teljesen jó az ext4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest