- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Nem tudom észrevetted-e, hogy azon az oldalon öszvissz egy darab kép van, melynek a felirata: Az oldal fejlesztés alatt, vagy mi a rákomat írtam oda...
Ebből egyenesen arányosan következik, hogy még semmi nincs az oldalon, szinte nincs is oldal, csak meg van a regisztráció, meg tettem oda egy HTML -t hogy ne nagyon töröljék az UW-nál, de NINCS SEMMI AZ OLDALON...
Megj: én nem azt montam hogy gyere, csináljunk egy kötzös oldalt, hanem hogy tervezem egy oldal készítését, ÉN és aki úgy gondolja, hogy értékes információkkal tudja segíteni az oldal fejlődését, az szóljon...
Mert én úgy gondolom, hogy egy ilyen oldal nem a dizájnról szól első sorban, sokkal inkább az információkról amiket tartalmaz...
Remélem így érthető számodra a dolog...
És most télleg elmentem aludni...
CSICSIPÁ
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest