Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Nem tudom észrevetted-e, hogy azon az oldalon öszvissz egy darab kép van, melynek a felirata: Az oldal fejlesztés alatt, vagy mi a rákomat írtam oda...
Ebből egyenesen arányosan következik, hogy még semmi nincs az oldalon, szinte nincs is oldal, csak meg van a regisztráció, meg tettem oda egy HTML -t hogy ne nagyon töröljék az UW-nál, de NINCS SEMMI AZ OLDALON...
Megj: én nem azt montam hogy gyere, csináljunk egy kötzös oldalt, hanem hogy tervezem egy oldal készítését, ÉN és aki úgy gondolja, hogy értékes információkkal tudja segíteni az oldal fejlődését, az szóljon...
Mert én úgy gondolom, hogy egy ilyen oldal nem a dizájnról szól első sorban, sokkal inkább az információkról amiket tartalmaz...
Remélem így érthető számodra a dolog...
És most télleg elmentem aludni...
CSICSIPÁ
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi