- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Nem tudom észrevetted-e, hogy azon az oldalon öszvissz egy darab kép van, melynek a felirata: Az oldal fejlesztés alatt, vagy mi a rákomat írtam oda...
Ebből egyenesen arányosan következik, hogy még semmi nincs az oldalon, szinte nincs is oldal, csak meg van a regisztráció, meg tettem oda egy HTML -t hogy ne nagyon töröljék az UW-nál, de NINCS SEMMI AZ OLDALON...
Megj: én nem azt montam hogy gyere, csináljunk egy kötzös oldalt, hanem hogy tervezem egy oldal készítését, ÉN és aki úgy gondolja, hogy értékes információkkal tudja segíteni az oldal fejlődését, az szóljon...
Mert én úgy gondolom, hogy egy ilyen oldal nem a dizájnról szól első sorban, sokkal inkább az információkról amiket tartalmaz...
Remélem így érthető számodra a dolog...
És most télleg elmentem aludni...
CSICSIPÁ
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Spórolós topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Netfone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest