Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
zLegolas
üzenetére
Nem wines driverrel próbáltam. Közben megoldottam, valami oss2 alapdriverrel, bár néha kihívásokkal küzd így a dolog. Van hang, van 3d, csak a modemet nem tudom megoldani. Ja és persze a skystar2-es tunerhez nincs semmi progi.
Modemhez: Motorola a925.
Felismeri mint a 920, eddig semmi baj. De.
Csak két olyan progi van amivel tércsázni is tudnék. De az elsőhöz annyi beállítást kellene tudni, hogy feladtam. Az atm parancsokkal szórakozzon, akinek 2 anyja van. A másodikat egy áramszünet valahogy tönkretette, mert most egyszerűen elfelejettte az összes beállítást, még az alapbeállításokat is.

Szal nem megy a net linux alatt.
Ha valaki tud erre valami kis progit linux alá, vagy bármi megoldást, akkor kérem jelezze, mert csak a net miatt nem tudok teljesen áttérni linuxra. Mert ugye ha lenne rajta net, akkor lenne minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő