- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas #529 üzenetére
Amikor fordítanám, fel is ajánlja, hogy kikapcsolhatom a verzióellenőrzést a --disable-gcc-chgecking paraméterrel, de próbálkoztam extralibdirrel (usr/lib64 és X11R6/lib64 azt hiszem), és verziófelülbírálással is, de nem ment sehogysem. Most nem vagyok otthon, de olyan hibákat dob, hogy a fordítóm, illetve a kernelem nem támogatja a mmx, sse, stb stb utasításokat, és nem talál fájlokat, holott simán ott vannak. Majd leírom részeletesen.
Ati 9550-em van (9600-os biossal). A glxgears megy, ha arra gondoltál.
Hogy mit csinálsz? Szerintem szépen teszed amit kell.
Egyébként egy általános fordítás esetében a configure a gépedhez optimalizálja a forráskódot, a make lefordítja, a make install meg a helyükre pakolgatja a megfelelő fájlokat. Úgy nagy általánosságban.
Igen, ezekkel tisztában vagyok nagyjából, csak mint (leendő) programozó szeretem teljesen átlátni a rendszert userként, hogy mit hogyan hova miért. Meg akkor van gond, mikor valami nem a papírforma szerint halad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Háztartási gépek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest