- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
Canonfan #4003 üzenetére
Korábban is ez motoszkált bennem, hogy tegyél fel más keretrendszert/alakkezelőt és próbálgasd. Általában a disztribek ebben nagyon rugalmasak. (Sokszor pont kontra-produktív, hogy annyi van
)
Bár nv kártyám már régen nincs - de anno az első linuxos drivereket napi szinten teszteltem, még néhány játék portolását is sikerült gatyába ráznom- , de a zárt cuccaik jók, csak ugye nehéz úgy megírni valamit, ha egy sötét szobában vagy, ergo könnyen lehet ez is baj.
Ha amd-re (volt ati) váltasz akkor meg nem kell foglalkoznod a gyári meghajtókkal - sőt (!) kerülendő - , a szabad driver jobb, a kiadott zárt általában nem is fordul le - nem is erre való. (SuSE, Ubuntu alapból tartalmazza - a többit nem tudom, nem használom)
Mind ezek mellett én valami hardveres hibára gyanakszom: elkoszolódott hűtés, kiszáradt paszta, stb - videó kártyán. De a KDE sem - sajnos - a stabil működés bálványa (De nekem is a kedvencem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest