Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ttt

senior tag

Oh, látom a nVidiával is lehet szívni. Én meg az a MD RX480-s kártyával járom a kanosszát. Ezek szerint csöbörből vödörbe.

Bár régen nv-m volt és az fényévekkel jobban volt támogatva, mint a későbbi ATI 5770-m. Úgy pár év és az is beállt. De addigra maga kártya lett szűk, így vettem a fent említett rx480-t. Úgy gondoltam - no meg az AMD is azt szajkózta -, hogy nem lesz vele gond. De lehet, hogy csak rosszul értelmeztem és pont azt írták le, hogy csak a gond lesz vele ;]
    Eddig egyszer sikerült beizzítani 42.2 LEAP és 4.8-s kernellel, tavaly, de elkövettem azt az amatőr hibát, hogy engedtem kernelt frissíteni :B Azóta már mindent próbáltam; TMB-t, újabb leapet, kerneleket, drivereket, de semmi sem jött be, most itt tartok.
    Másik topikban vetődött fel, hogy próbáljam a nyílt drivert, majd rákeresek. Többek közt így is kerültem ide, reménykedtem. De a remény egyelőre remény maradt.

Mindenesetre, ha valaki tud valamiféle megoldás-szerűséget, szívesen veszem! :C (link, leírás, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák