Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Oh, látom a nVidiával is lehet szívni. Én meg az a MD RX480-s kártyával járom a kanosszát. Ezek szerint csöbörből vödörbe.
Bár régen nv-m volt és az fényévekkel jobban volt támogatva, mint a későbbi ATI 5770-m. Úgy pár év és az is beállt. De addigra maga kártya lett szűk, így vettem a fent említett rx480-t. Úgy gondoltam - no meg az AMD is azt szajkózta -, hogy nem lesz vele gond. De lehet, hogy csak rosszul értelmeztem és pont azt írták le, hogy csak a gond lesz vele
Eddig egyszer sikerült beizzítani 42.2 LEAP és 4.8-s kernellel, tavaly, de elkövettem azt az amatőr hibát, hogy engedtem kernelt frissíteniAzóta már mindent próbáltam; TMB-t, újabb leapet, kerneleket, drivereket, de semmi sem jött be, most itt tartok.
Másik topikban vetődött fel, hogy próbáljam a nyílt drivert, majd rákeresek. Többek közt így is kerültem ide, reménykedtem. De a remény egyelőre remény maradt.Mindenesetre, ha valaki tud valamiféle megoldás-szerűséget, szívesen veszem!
(link, leírás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest