Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Életemben először és talán utoljára megörültem ma reggel a telekomos kocsinak, amikor megláttam kifordulni a házunk elől, megjavították ugyanis a wifit (nem volt lehetőségem ránézni, így nem tudom mi volt a gond).
Ennek kapcsán jegyzem meg, hátha valakinek még jól jön, hogy a 13.1-es openSUSE mind a network managerrel, mint a saját hálózatkezelőjével probléma nélkül kezeli a Tenda W311MA usb-s wifi antennát.
A wifi mentes bő két hetes időszakban pedig sikeresen használtam a ZTE MF667-es 3G stickjét Invitel (Telenor) hálózaton. A suse saját hálózatkezelőjével sajnos nem sikerült beüzemelni, de a network manager minden probléma nélkül kezelte.
A meglepően jó mobilnet után csak most a normál nettel töltöttem le az új susét. Nagyon kíváncsi vagyok már.
Remélem nem lesznek olyan nehézségeim, mint a kollégának volt néhány hsz-el korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest