Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Gigi571 #3043 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, hát akkor nem könnyű a helyzet, más típust nem is nagyon néztem, de most lehet körülnézek még, de lézeres multiba adott árkatba ezt találtam szimpatikusnak...
Viszont nem tudom eldönteni sajnos hogy a Samsung driver az csak nyomtató, vagy jó a szkennerhez is egyben, mert megnéztem a Samsung driver configurátorát, és van rajta szkenner fül is, de ott nincs hozzáadás mint a printer részben csak tulajdonságok, ezért nem tudom, hogy ez csak egy beállítóablak lehet vagy a szkennerhez is jó ez a driver, csináltam képernyőmentést is róla hogy pontosan mire gondolok.
Találtam egy SANE lev.listás posztot, amiből szintén hasonlót olvastam ki, de szeretnék biztosra menni, mit gondolsz, ez optimizmusra adhat okot, vagy mindenképp keressek más nyomtatót?
[link]Még annyit szeretnék megkérdezni tőled (tőletek) hogy ha minden kötél szakad, akkor az openSUSE-s repóból telepített virtualbox-al megoldható esetleg, hogy a virtuális win7 alól használom szkennerként az eszközt, a win-es driverrel?
Válaszodat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest