Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Gigi571
üzenetére
Köszönöm a válaszodat, hát akkor nem könnyű a helyzet, más típust nem is nagyon néztem, de most lehet körülnézek még, de lézeres multiba adott árkatba ezt találtam szimpatikusnak...
Viszont nem tudom eldönteni sajnos hogy a Samsung driver az csak nyomtató, vagy jó a szkennerhez is egyben, mert megnéztem a Samsung driver configurátorát, és van rajta szkenner fül is, de ott nincs hozzáadás mint a printer részben csak tulajdonságok, ezért nem tudom, hogy ez csak egy beállítóablak lehet vagy a szkennerhez is jó ez a driver, csináltam képernyőmentést is róla hogy pontosan mire gondolok.

Találtam egy SANE lev.listás posztot, amiből szintén hasonlót olvastam ki, de szeretnék biztosra menni, mit gondolsz, ez optimizmusra adhat okot, vagy mindenképp keressek más nyomtatót?
[link]Még annyit szeretnék megkérdezni tőled (tőletek) hogy ha minden kötél szakad, akkor az openSUSE-s repóból telepített virtualbox-al megoldható esetleg, hogy a virtuális win7 alól használom szkennerként az eszközt, a win-es driverrel?
Válaszodat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest