- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
válasz
afgk2012
üzenetére
Feltelpítettem, állítgattam, próbálgattam. Nem jöttem rá, hogy például a GIMP miért nem frissül a 2.8.0-ról a rég elérhető 2.8.2-re. Ebben nem az a baj, hogy nem frissül magától, pedig "gyári felrakás", hanem az, hogy én nem tudok egy olyan automatikát beállítani mint a különböző Debian verziókban a frissítéskezelőbe kézzel berakható ppa.
Az sem tetszik, hogy nem tudtam kirakni információs dolgokat a tálcára. Például nekem kellene egy felső tálca csak azért, hogy azon időjárás, óra, rendszerfigyelő (cpu-használati görbe, hálózat-használat görbe, winchester-használat görbe, stb), hőmérséklet-figyelő legyen.
Az sem tetszik, hogy a kész, beállítgatott rendszeremet nem tudom elmenteni egy saját live-rendszerként, amiről például egy winyó-crach esetén egyszerűen csak másolatot késtítenék az új, gyári winyóra.
Nem tetszik még a KDE-ben a jobb felső sarokban az-a eltöntethetetlen légypiszok. Nekem nem kellene, de ilyesmire úgylátszik nem gondoltak a tervezők.
Van még vagy tucatnyi dolog ami nem tetszik, de ezeket most nem ismertetem. Egyszerűen töröltem a rendszert a winyómról. Majd talán egy újabb év után megint kipróbálom. Hátha a csicsamicsa-fejlesztések helyett ilyen alapvető dolgokat is képesek lesznek megoldani a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Marathon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest