- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
válasz
afgk2012
üzenetére
Feltelpítettem, állítgattam, próbálgattam. Nem jöttem rá, hogy például a GIMP miért nem frissül a 2.8.0-ról a rég elérhető 2.8.2-re. Ebben nem az a baj, hogy nem frissül magától, pedig "gyári felrakás", hanem az, hogy én nem tudok egy olyan automatikát beállítani mint a különböző Debian verziókban a frissítéskezelőbe kézzel berakható ppa.
Az sem tetszik, hogy nem tudtam kirakni információs dolgokat a tálcára. Például nekem kellene egy felső tálca csak azért, hogy azon időjárás, óra, rendszerfigyelő (cpu-használati görbe, hálózat-használat görbe, winchester-használat görbe, stb), hőmérséklet-figyelő legyen.
Az sem tetszik, hogy a kész, beállítgatott rendszeremet nem tudom elmenteni egy saját live-rendszerként, amiről például egy winyó-crach esetén egyszerűen csak másolatot késtítenék az új, gyári winyóra.
Nem tetszik még a KDE-ben a jobb felső sarokban az-a eltöntethetetlen légypiszok. Nekem nem kellene, de ilyesmire úgylátszik nem gondoltak a tervezők.
Van még vagy tucatnyi dolog ami nem tetszik, de ezeket most nem ismertetem. Egyszerűen töröltem a rendszert a winyómról. Majd talán egy újabb év után megint kipróbálom. Hátha a csicsamicsa-fejlesztések helyett ilyen alapvető dolgokat is képesek lesznek megoldani a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Webes drivert fejleszt a Razer
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs