Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szi!
Köszi a választ, értem!
Nekem az XP játssza ezt a "stabil gép" alapot. Azon vágok-renderelek, de az internetre nincsen rákötve. Azt már nagyon régen linux alól csinálom. Régebben suse, aztán jó ideig pendrájvról slax, később ubi. Most viszont az ubi nagyon letért a szerethető pályáról és hibát hibára halmoz. Nekem viszont kellene az új kernel (amivel az új hardvereim mennek), amit (3.0-ás) ha berakok a régi rendszer alá, az bizony annyira zokon veszi, hogy el sem indul. Szóval most úgy döntöttem, alaposan letesztelem az új susét...
Jó lenne egyébként egy új fórum is, ahol ki lehetne vesézni, hogy melyik linux verziónak mik az előnyei/hátrányai a másikokhoz képest. Például nemrég kipróbáltam hol tart a debian. Míg éppen akkor jött a 7.0.1-es firefox az ubi alá, ott még az 5.0-ás volt a tárolóban. Szóval lenne mit kivesézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest