Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szi!
Köszi a választ, értem!
Nekem az XP játssza ezt a "stabil gép" alapot. Azon vágok-renderelek, de az internetre nincsen rákötve. Azt már nagyon régen linux alól csinálom. Régebben suse, aztán jó ideig pendrájvról slax, később ubi. Most viszont az ubi nagyon letért a szerethető pályáról és hibát hibára halmoz. Nekem viszont kellene az új kernel (amivel az új hardvereim mennek), amit (3.0-ás) ha berakok a régi rendszer alá, az bizony annyira zokon veszi, hogy el sem indul. Szóval most úgy döntöttem, alaposan letesztelem az új susét...
Jó lenne egyébként egy új fórum is, ahol ki lehetne vesézni, hogy melyik linux verziónak mik az előnyei/hátrányai a másikokhoz képest. Például nemrég kipróbáltam hol tart a debian. Míg éppen akkor jött a 7.0.1-es firefox az ubi alá, ott még az 5.0-ás volt a tárolóban. Szóval lenne mit kivesézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő