Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szi!
Köszi a választ, értem!
Nekem az XP játssza ezt a "stabil gép" alapot. Azon vágok-renderelek, de az internetre nincsen rákötve. Azt már nagyon régen linux alól csinálom. Régebben suse, aztán jó ideig pendrájvról slax, később ubi. Most viszont az ubi nagyon letért a szerethető pályáról és hibát hibára halmoz. Nekem viszont kellene az új kernel (amivel az új hardvereim mennek), amit (3.0-ás) ha berakok a régi rendszer alá, az bizony annyira zokon veszi, hogy el sem indul. Szóval most úgy döntöttem, alaposan letesztelem az új susét...
Jó lenne egyébként egy új fórum is, ahol ki lehetne vesézni, hogy melyik linux verziónak mik az előnyei/hátrányai a másikokhoz képest. Például nemrég kipróbáltam hol tart a debian. Míg éppen akkor jött a 7.0.1-es firefox az ubi alá, ott még az 5.0-ás volt a tárolóban. Szóval lenne mit kivesézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sh4d0w: Van-e még?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs