Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szi!
Köszi a választ, értem!
Nekem az XP játssza ezt a "stabil gép" alapot. Azon vágok-renderelek, de az internetre nincsen rákötve. Azt már nagyon régen linux alól csinálom. Régebben suse, aztán jó ideig pendrájvról slax, később ubi. Most viszont az ubi nagyon letért a szerethető pályáról és hibát hibára halmoz. Nekem viszont kellene az új kernel (amivel az új hardvereim mennek), amit (3.0-ás) ha berakok a régi rendszer alá, az bizony annyira zokon veszi, hogy el sem indul. Szóval most úgy döntöttem, alaposan letesztelem az új susét...
Jó lenne egyébként egy új fórum is, ahol ki lehetne vesézni, hogy melyik linux verziónak mik az előnyei/hátrányai a másikokhoz képest. Például nemrég kipróbáltam hol tart a debian. Míg éppen akkor jött a 7.0.1-es firefox az ubi alá, ott még az 5.0-ás volt a tárolóban. Szóval lenne mit kivesézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő