Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szi!
Köszi a választ, értem!
Nekem az XP játssza ezt a "stabil gép" alapot. Azon vágok-renderelek, de az internetre nincsen rákötve. Azt már nagyon régen linux alól csinálom. Régebben suse, aztán jó ideig pendrájvról slax, később ubi. Most viszont az ubi nagyon letért a szerethető pályáról és hibát hibára halmoz. Nekem viszont kellene az új kernel (amivel az új hardvereim mennek), amit (3.0-ás) ha berakok a régi rendszer alá, az bizony annyira zokon veszi, hogy el sem indul. Szóval most úgy döntöttem, alaposan letesztelem az új susét...
Jó lenne egyébként egy új fórum is, ahol ki lehetne vesézni, hogy melyik linux verziónak mik az előnyei/hátrányai a másikokhoz képest. Például nemrég kipróbáltam hol tart a debian. Míg éppen akkor jött a 7.0.1-es firefox az ubi alá, ott még az 5.0-ás volt a tárolóban. Szóval lenne mit kivesézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest