- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Telepitettem 1 Linuxot, gondoltam kipróbálom,Opensuse 11.4 ha jól tudom abból is a 32 bites a Gnome környezettel.Mivel teljesen kezdő vagyok fennakadtam pár helyen, előszőr is nem tudtam elintézni sehogy se hogy vezetéknélküli kapcsolatot teremtsek a router és a gép között.beállitottam mindent (dinamikus ip cím, jelszó a hálózatot is meg találja) van még valami extra amit meg kéne hogy tegyek?Aztán, megpróbáltam a szükséges netes bővitményeket megszerezni, kezdtem azzal hogy megnyitottam 1 youtube-ot, majd rányomtam hogy szerezze be a megfelelő bővitményt, de a mozilla nem ír semmit, amit lehetne és ezzel vége is a dolognak.Aztán megpróbáltam google chrome-ot telepiteni ami sikerült is, csakhogy hiába kattintok rá nem indul el.Teljesen kezdő vagyok linux téren ugyhogy még nem igazán értem az egészet.Kérem ha tudtok segiteni akkor ezt is vegyétek figyelembe. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest