Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Telepitettem 1 Linuxot, gondoltam kipróbálom,Opensuse 11.4 ha jól tudom abból is a 32 bites a Gnome környezettel.Mivel teljesen kezdő vagyok fennakadtam pár helyen, előszőr is nem tudtam elintézni sehogy se hogy vezetéknélküli kapcsolatot teremtsek a router és a gép között.beállitottam mindent (dinamikus ip cím, jelszó a hálózatot is meg találja) van még valami extra amit meg kéne hogy tegyek?Aztán, megpróbáltam a szükséges netes bővitményeket megszerezni, kezdtem azzal hogy megnyitottam 1 youtube-ot, majd rányomtam hogy szerezze be a megfelelő bővitményt, de a mozilla nem ír semmit, amit lehetne és ezzel vége is a dolognak.Aztán megpróbáltam google chrome-ot telepiteni ami sikerült is, csakhogy hiába kattintok rá nem indul el.Teljesen kezdő vagyok linux téren ugyhogy még nem igazán értem az egészet.Kérem ha tudtok segiteni akkor ezt is vegyétek figyelembe. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest