Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Telepitettem 1 Linuxot, gondoltam kipróbálom,Opensuse 11.4 ha jól tudom abból is a 32 bites a Gnome környezettel.Mivel teljesen kezdő vagyok fennakadtam pár helyen, előszőr is nem tudtam elintézni sehogy se hogy vezetéknélküli kapcsolatot teremtsek a router és a gép között.beállitottam mindent (dinamikus ip cím, jelszó a hálózatot is meg találja) van még valami extra amit meg kéne hogy tegyek?Aztán, megpróbáltam a szükséges netes bővitményeket megszerezni, kezdtem azzal hogy megnyitottam 1 youtube-ot, majd rányomtam hogy szerezze be a megfelelő bővitményt, de a mozilla nem ír semmit, amit lehetne és ezzel vége is a dolognak.Aztán megpróbáltam google chrome-ot telepiteni ami sikerült is, csakhogy hiába kattintok rá nem indul el.Teljesen kezdő vagyok linux téren ugyhogy még nem igazán értem az egészet.Kérem ha tudtok segiteni akkor ezt is vegyétek figyelembe. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest