- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Abszolút. Erről írtam, ezt nyomom, pont a csillag alakún 81*81. Bár nekem annyira lassú és szaggat a játék hogy már-már körökre osztott stratégiai szinten meg tudok tervezni minden egyes mozdulatot, így időkiesés nélkül történik minden, mintha CPU lennék
3 különöző faj ellenem, tech. Játék inkább csak poén mert semmi kihívás. Jó, volt hogy beesett az atom, akkor nyilván visszatöltöttem egy régebbi állást, de ez mind.
Talán ha kinyírom az összes tech1-es mérnökét, épületeit, akkor talán nem erőlteti a bázisom felé a tech1-es medium tankjait. Elég idegesítő hogy az ultra bázis experience ellen ilyen sz*rokat küld. De a légi meg a hajó mindig tech 3. Földi meg mindig tech 1, nagyon ritkán tech 3, és amit csak lehet experience nagy csúnya gépek. (kiváló nyersanyag forrás nekem
)
Most azzal szórakozok hogy próbálom elfogni a tech3-as mérnökeit, így megépíthetem 4 kül. faj egységeit...experiance-ekről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Trollok komolyan
- DJI topic
- Linux kezdőknek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)