Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Nincs. Amúgy már nekem sem működik mert valamit reseteltem. De célba értem.
Ez is azt bizonyítja hogy kellő elszántsággal guglin mindent meglehet találni, max a rámegy a napod, vagy több.
Multi core maximizer:
Több magos, vagy egy magos HT-s procik optimalizálása SA alá (mivel hiába az octo mag, ha SA csak 1 magot használ, azt is cask 60%-on.
)
[link]Ami pedig a lassulást okozza, úgy hívják hogy:
Automatic sim speed regulator. De erre is készítettek egy remove tool-t.
[link]Linkeken belül ott vannak a letöltési linkek, meg a használatuk. Enjoy!

Ha akarod látni, hogy mennyi a valós csökkentett játék sebesség (milyen lassulással fut éppen), nyisd meg a consolt (~) és írd be hogy:
ren_ShowNetworkStats -
Jazz
veterán
Hallod mindjárt hülyét kapok. Végigkerestem az egész netet, végigolvastam (lassan, egyesével) az összes parancsot, elolvastam google-t
, a manual-t, de semmi.Pedig azt tudom hogy anno nem kínlódtam ennyit. Valahogy rájöttem, bekapcsoltam és kész.
És nem álmodtam, mert betöltök egy replayt, x 1000 egységgel, és akárhogy szaggat, játékban a másodperc számláló olyan pontos, hogy órát lehet igazítani hozzá.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Keresek egy roppant hanszos console parancsot, amit én valaha valamikor bekapcsoltam, de már elfelejtettem mi volt az, és sehol sem találom.
Nevezetesen: Biztos előfordult már veletek is hogy hiába volt a game speed 0-ra állítva, amit csökkent az fps, a game csökkentette a játék sebességét, hiába húztad +10-re ugyan olyan lassú volt. Valósidőben játszottál 1 órát, játékban meg 6 órát pl.
Na most, ezt kilehet kapcsolni!! Nekem ki is van, és a game fps csökkenéskor nem csökkenti, nem állítja utána a játéksebességet automatikusan!
Amit találtam console parancs listát, végigolvastam az egészet, de sehol nem találom. Én is egész véletlenül akadtam erre a console parancsra, és használom is, de másoknak is kéne.
Ha valaki tudja, ezer köszi.
-
Jazz
veterán
Na ja, látod. AI sajna nem a legjobb, mint a legtöbb game-ben. Persze ott a multi, ami meg a másik véglet. Egy kicsi StarCraft (ki kattint gyorsabban) meg full rush. Ahogy néztem videókat, a vége mindig az volt, hogy 1000 bombázó elindult, aztán állítsa meg valami. Mire a 100 nuke megérkezett a bázisára, ezek már úton voltak. Aztán lehetett egy egész szigetnyi légvédelme, maradjon 500 bombázó...na bumm.

De ahogy olvasgattam, az egyik legösszetettebb game, és a sok a lehetőség meg a taktika. Jó lenne kipróbálni, on-line multi. -
Jazz
veterán
Hali!
Hallod, végre valaki aki ugyan azt tapasztalja amit én. Ugye hogy dög unalom így? És ugyan ez van 3, vagy 7 ALX rush ellen! Az elején amit legyártott a no rush time alatt azt egyszerre rád küldi aztán bénázik, simán nekimész. De valóban, fog of war-t ki kell kapcsolni, így jó előre látod ha küldi az exp-et, és fel tudsz készülni. (enyhén túlerő ugye, kell valami előny).
Nahát, örülök hogy végre más is ugyan azt tapasztalja amit én.
Az a baj én ezt a fajta játékot szeretem, az abszolút túlerőt legyúrni, de előtte túlélni és darálni. Brutál védelmet kiépíteni, és állni a sarat 7team zúzós Ai ellen. De így, hogy nincs kihívás...Replayt akkor küldd a szokásos emil címre.
-
Jazz
veterán
Az a két repli nem az igazi. Sajna a legutóbbikról (amiről beszéltem is) lefagyott, így vissza kellett tölteni, replay meg elúszott...
- Hát, ha komolyan támadok akkor pikk-pakk megbénítom és véget ér a játék hamar. Ezt utálom. Szoktam, csak az elején a védelemre öszpontosítok. Minek küldjem a darálóba az egységeim ha komolyabb kárt nem tehetek benne. Küldje ő a darálóba. Úgy is Cheat Ai. Ne az én drága nyersanyagom fogyjon.
- Biztos zavart, már nem emélkszem
- Szoktam a commandert is a végén, poénból.
- Volt. Pont az ahol lefagyott és ugrott a replay: Me vs. 3 cheat rush Ai team 20x20km-en. 300 T2 point defense, 150 T3 Air defense, 50 T2 artillery, 20 T3 Missle Def., kb. 20 pajzs
Pár óráig nem néztem rá, aztán késő, Artillery szétszedett mindent. De a replay miatt újra építettem az egészet hogy majd eltudjam küldeni, majd rá 1 órára lefagyott... nem is törtem össze a billentyűzetet, csak simán kinyomtam a gépet és kimentem az esőbe sétálni. 
Szóval ilyen volt. Atom még nem nagyon mert Missl. defet mindig építek, Manual Launch-ot ritkán (minek, ellennek is mindig van M.def, és ha már kiakarnám nyírni a Def-jeit, annyi erővel le is bombázhatnám a bázisát, no meg ha küldhetnék is atomot végetérne a játék, aztán potyára szórakoztam a bázis építgetéssel)
De majd kipróbálom úgy normálban is ahogy te mondtad, no rush time nélkül cheat rush ai ellen. Meglátjuk mi jön ki belőle. Ja és visszatöltés nélkül.

-
Jazz
veterán
nahh remek. pedig egy fél világkorszakon keresztül töltöttem azt a 30megás csomagot.
Nem tudom hogy kell küldeni órisá file-t freemail-en. Elvileg feltölttöte. Na megpróbálom mégegyszer. Vagy kéne valami ingyen feltöltős tárhelyes akármi...
wh40k-ról csak hallottam, sosem volt hozzá szerencsém.
-
Jazz
veterán
Hali!
Nem ment, aztán most újra ment.

ALX van. Nem is akármilyen. ALX rush 3 faj egy team-ben 1000-es limit vs me....nem is tudom hol kezdjem. Egy 20 perc no rush time-ot azért adtam magamnak, lévén kis pálya. Hihetetlen mennyire szr. Az elején nekemjön 1000-el a legyártott tech1-esekkel, lévén cheat AI, csinál tech 3-asokat is, de hogy experiment egységgel is támadjon az már luxus.Próbáltam mindent, kierőszakolni a támadását, lezúztam csak a tech1-es vackait hogy legyen helye újakat csinálni, megszúrkáltam az exp. robotjait ugyan már jöjjön a bázisom fele....semmi. Csak a Piros robot-faj támadott exp-el, de az is csak expre. gunship-el. És mindig ugyan azt csinálja, küldik a vacak tech3-as gépeket. Legyárt 50 missle launchert, ment a játék egész este (olyan védelmem volt rá se kellett néznem) reggel megnézem, egyet nem lőtt ki. Ez kész.
Nem tudom ez azért van e mert esélytelennek látja a dolgot. Van 5 sor tech2 defense point 300db, 3 sor tech3 anti air, expreminet botok, 4-esével pajzsok...esélytelen hogy ott átjusson. De nem tudtam nagyon élvezkedni, mert a legdurvább amit küldött az egy 100egységből álló Tech 3-as bombázó hadosztály volt, de a légvédelmememen az is fennakadt.
Szeretem a darálást, de így unalmas. Beállítottam végtelen nyersanyagot is hogy tutira tudjon gyártani.Sajnos erről a fenti game-ről replay-t nem tudok küldni cask save-et, mert egyszer csak lefagyott progi, pedig direkt úgy játszottam hogy visszatöltés nélkül hogy majd a végén meglegyen a replay.
Egy másik 2 game-ről van replay-em. Az is Cheat Hard Core AI: Rush, az sem kihívás.Akkor ezt a 2 replay-t meg 3 különböző játék save-jét elküldöm neked emilben (Ph!-s). Aztán megtudod nézni én hogy játszok.
Annyi van az én javamon hogy mivel lassú és szaggat a játék, precízen van időm kivitelezni az összes egység mozgatását, összhangban egyszerre mozognak, így nyilván könnyebb... De jó lenne online is nyomni mert így nagyon siralmas, semmi élvezet. Továbbá ilyen többezres játéknál hiába állítom a speed-et +10re, 1mp nekem 10 mp-ig tart.
Sokszor 10x-es lassúságú játék mellett még további 1-5 fps. Továbbá ha 10 órát játszottam össz., az a játékban ugye csak 1 óra. Kell egy normális vidkari, az húzza le. Proci terhelés mindig 40-50% max. Na akkor küldtem egy 30megás csomgaot az emiledre. Jó szórakozást! 
-
Jazz
veterán
Fejlesztem, de csak az "erőnléti" képességeit. Több hp, gyorsabb regenerálódás....meg a tech3 legyen meg ha építkezni akar. Harci képesség felesleges. Ezt úgy is védeni kell nem harcba küldeni, magas szinten meg gyenge.
Én mondjuk azzal a fura nevű fajjal játszom, az a sárga (forged alliance-el nyomod te is nem?), ott van olyan hogy gyors gyógyítja magád és a környezetében lévőt is. Ez hihetetlen jó. Leszállok a 60000 hp-s bombázóval 10000élettel, pikk-pakk 60k-ra felgyógyul. Ilyen 10-20 ezereket (%-osan gondolom) gyógyít rajta kb. 20 mp-enként.
Néztem a videód is, még nem értem a végére. Kár hogy nem lehet le pausolni vagy beletekerni. Nem rossz. Na majd ha végére értem beszámolok.

Amúgy néztem a sebességet, nekem amikor minden kiépült annyira szaggatott, hogy a 10x-es lassításos videó 2x 3x olyan gyors volt mint amilyen sbességgel nekem megy.
De lassan most már végetvetek neki. Elloptam a 3 különböző fajú enemy 3 tech3-as mérnökét, így 4 fajjal megépítettem minden expirimentalt. Viszont annyira szaggatott hogy kicsit ritkínatom kellett az egységet.
De már kezdem unni úgy hogy leatomozok mindent aztán lehet ellehet menteni a replay-t. Ha nem, akkor küldök save file-t.
Neked amúgy szaggat a játék?
Neked amúgy nagyobb csatáknál szaggat a játék? Látom elég brutál konfigod van.
-
Jazz
veterán
- Commander letarol mindent a földön csak légvédelem kell.
- Nagyon gyorsan átugrom a tech 1-2 őt, 1 mp üresjárat sem lehet. Semmit nem csinálok, csak hogy egy adott gyárban elérjem a tech3-at.
- Tech2 extractorral sokáig beérem, tech3 extractor csak akkor ha már nagyon sok lóvém van.
- Nem terjeszkedek. Alap 4 hellyel elvagyok. Még másik 4 helyre építek aztán vagy lerombolják vagy nem. Most kérdezheted honnan van pénzem: Lebontom az enemy roncs maradványait.
Akkor örülök amikor küldi felém a 100ezer életes experimental vackait=rengeteg nyersanyagforrás 
- Bár jönne 100 repülő.
Baromira unatkozok. A legtöbb ami jött az 20db tech3-as bombázó.
- Lehet hogy 10 sam nem szedi le azonnal, erra való a shield generátor. Csak nem 1 kell hanem 3.
- Olyan Mass generatort vagy mit (amihez energia kell) nem is építek, nekem a power generatorok nagyrészt a sok shield generatort szolgálják ki. Nyersanyagot továbbra is az elhullot egységekből szerzek.
- Aztán később már kitudom pótolni a 4 tech3-as mass extractor 8-ra. Mindegyikhez 1-1 shield generator, point defense, 4-4 air defense, 1 kicsi artillery.
- Fogalmam sincs. De mindig később jön minthogy megépítem a missle defense-t.
-
Jazz
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Hát igen. Az Ai mindig very easy. De a fejlesztők sem erőltették meg magukat. Minek mikor van net meg multi.
A kocka tizenéves koreaiak. Na az a kihívás. 
-
Jazz
veterán
Hedgehanter: Nem Cheater Ai-k. az a következő fokozat lesz.
Aki Red Alert 2-ön meg Star Craft-on nőtt fel, annak a supreme nem okozhat gondot.
Amúgy semmi extrát nem csinálok csak alkalmazkodom a pályához:
- Mivel nagy, ezért nem tud le rush-olni. Ezt kihasználva az elején mindent a minél gyorsabb nyersanyag szerzésre helyezek, nem pazarlok katonai egységbe nyersanyagot (míg ő tech 1-es vackokba pazarolja a "pénzét"), így később sokkal nagyobb előnyöm lesz. 100% ideálisan kell bányászni építkezni, 1 sec üresjárat sem lehet (nincs elég nyersanyag vagy energia).
- Építkezési sorrend: 1 mass extractor, 1 légi gyár, 6 power plant, aztán commander sorban megy végig az összes mass extractoron, közben lejött tech 1 engineer, az gyárt még power plant-et, megy a többi mass extractorra minél hamarabb befejezni, eddigre már tech 3 vagyok, tech 3 mérnök legyárt....és ennyi. Innen meg is lehet nyerni de annak semmi értelme, inkább elhúzom és szórakozok
Ja és Tech1- 2- őt simán átugrom, kapsából tech3-al kezdek, amiből elég csak 1 egység. Minimális légvédelem kell, a többit megoldja a commander (ami a védelmet illeti az elején).De nyilván más ha cheater adaptive, vagy rush ellen játszasz. De az már SC szintű őrült kattintgatás, tökéletes időzítés és nagy sebesség...az meg már munka. Nem játék.

Na majd megrpóbálok küldeni replayt cheater Ai rush vagy tech vagy adaptive ellen. Elég nehéz lesz mentés nélkül. Ja meg a ködöt kikapcsolom. Nem szórakozok azzal hogy röpködöm meg lesegetem mit csinál mikor jön. CPU úgy is tudja mit csinálok, így legalább fairplay-ebb valamennyire
-
Jazz
veterán
Abszolút. Erről írtam, ezt nyomom, pont a csillag alakún 81*81. Bár nekem annyira lassú és szaggat a játék hogy már-már körökre osztott stratégiai szinten meg tudok tervezni minden egyes mozdulatot, így időkiesés nélkül történik minden, mintha CPU lennék
3 különöző faj ellenem, tech. Játék inkább csak poén mert semmi kihívás. Jó, volt hogy beesett az atom, akkor nyilván visszatöltöttem egy régebbi állást, de ez mind.
Talán ha kinyírom az összes tech1-es mérnökét, épületeit, akkor talán nem erőlteti a bázisom felé a tech1-es medium tankjait. Elég idegesítő hogy az ultra bázis experience ellen ilyen sz*rokat küld. De a légi meg a hajó mindig tech 3. Földi meg mindig tech 1, nagyon ritkán tech 3, és amit csak lehet experience nagy csúnya gépek. (kiváló nyersanyag forrás nekem
)
Most azzal szórakozok hogy próbálom elfogni a tech3-as mérnökeit, így megépíthetem 4 kül. faj egységeit...experiance-ekről nem is beszélve.
-
Jazz
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Akkor ugrik vissza ha felengedem a space-t. És ebben a módban életjelek sem láthatók se semmik. Úgy néz ki mintha csak egy ilyen szabadnézelődésre lett volna csak kitalálva. De úgy is mindegy, hiszen hiába nézném a tájat 30°-ban semmivel sem látsz többet mint a majdnem felülnézetes előre meghatározott "zoomolok-görgetek" útvonlalon. Mindegy, jó ez így.

-
Jazz
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Valóban. Space és simán egér mozgatás, de csak olyan közel működik ahol már eltűntek az egységet jelző ikonok, azaz 3D. És ott sem tartósan, csak körbenézésre, amint elengeded visszaugrik.
Olyan hogy horizont nincs is
, és ugyan úgy 20 egységet látsz egyszerre. De jó ez így különben egy grafikus munkaállomás is kevés lenne. -
Jazz
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Meg a vid kari is de nagyon. Nem shaderre találták ki. "Shader Egységek száma: 2" Mai kártyák: "Shader Processzorok száma: 200" XD
Kipróbálom, de kétlem hogy menni fog. :/ Szóval lehet akár olyat is hogy rázoomolsz az egységre, majd majdnem vízszintesen előre nézel a horizontra? Na ezt kipróbálom...
-
Jazz
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Üdv!
Nem rég találtam rá a game-re. Egész jó, de merült fel pár kérdés, meg megosztanék néhány tapasztalatot is:
1.: Nekem is szaggat, de az a shader miatt van. Maradéktalanul sajna nem lehet kikapcsolni (fidelity - low) az még mindig shader 1.0. Az egész játék shaderből lett összerakva, és elég gyatrán is néz ki anélkül. :/
Gyakran csinál olyat is (játék vége fele, sok egység) hogy simán menne 20-30 fps-el, de úgy 2mp-enként beszaggat. Fraps mutatja is hogy 20, de még is 2mp-enként meg-meg akad a folyamatosság egy pillanatra.
2.: 500-as egység limittel 3 enemy ellen 2Gb ram-ot foglal. Ezt a pályát már 4 napja tolom, mikor is arra lettem figyelmes hogy eltűnt a merevlemezemről a hely. Felkutattam: Doc. and settings-ben a suprame mentései: 10Gb
Egy mentés 300Mb. Most már tudom miért tart ilyen sokáig a save game.
3.: Nektek is előfordult, hogy nem lehetett mozgatni ez egységeket vagy fél percig?
Minden működik, csak mozgatni nem tudod őket, állnak, vagy azt csinálják amit előtte és nem módosítanak.
Sokszor bug-os. 50 Gunship-et össze-vissza pakoltam a carrier-ekbe, mikor is eltűntek. Maradt 4.
4.: Verzió: 1.5.3596. Neten mindenféle össze-vissza verziók vannak, rendszertelen jelöléssel. Van olyan amit simán pl. v.3233 jelöléssel van, vagy beta 3.0v
, az én verziómhoz közelit csak egy újabbat találtam, 1.5.3599. Ez ennyit is változtat? négy százezred??
5.: Kamera rendeszer ál-forgatható, fix útvonalú. Gondolom így oldották meg a 8000 egységes játékot. Normál nézetben mindig csak egy töredékét láthatod az akciónak. Szép is lenne ha szabad 3D-s lenne, és ott úgy és oda forgatod ahova csak akarod. Pl. Horizontra nézve, távolsági köd nélkül.
Vagy csak én vagyok béna és lehet azt rendesen forgatni? (nem a del insert gombokra gondolok ami függőleges tengely körül körbeforgat...lol)EK: Ki. De nem fagyás, inkább csak simán kidob a win-be egy error üzenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
, a manual-t, de semmi.

Sokszor 10x-es lassúságú játék mellett még további 1-5 fps. Továbbá ha 10 órát játszottam össz., az a játékban ugye csak 1 óra. Kell egy normális vidkari, az húzza le. Proci terhelés mindig 40-50% max. Na akkor küldtem egy 30megás csomgaot az emiledre. Jó szórakozást!

Egy mentés 300Mb. Most már tudom miért tart ilyen sokáig a save game.