- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Valamit elszúrtam -
Kain
senior tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Azt én értem,de miért van melege,tél van

-
Kain
senior tag
Kiprobáltam a core maximizert,sokkal nem lett gyorsabb,de eddig se volt lassu,Viszont oylat tapasztaltam h replay alatt +10es sebességnél sipol a gépem,ha lejebb veszem akko abbhagyja,ez azé van mert nembirja?
-
keli5
csendes tag
Valakinek van kedve jaccani hamachin?
sajnos kolibol a port-tiltasok miatt nem tudok csatlakozni a gpgnet-re.... es mar hianyzik a jatek
a gep ellen meg mar unom
-
peterszky
őstag
Lenne egy eladó bundle példányom, serial jó. Ha érdekel valakit, akkor küldjön pü-t.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Hamachival vagy direkt IP-vel. Hamachi az lassabb....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Hogy gondoltad? En benne vagyok...
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok!
Az eszközkezelőben nézzétek meg hogy mindkét mag be van-e pipálva az adott exe file-hoz. (például a forged aliance-hez)
Mert ha nincs akkor hiába a vagon patch nem fogja használni. Szóval indítsátok el a játékot, majd tegyétek le tálcára. Aztán CTRL+ALT+Del és jobb egér nem tudom milyen menü
Fejből nem megy....
Nálam mondjuk alapból terheli mindkettőt. Minden beállítás fullon van. Hát jó nagy térképeken beindul a diavetítés
Mellesleg nem akar valaki forged aliance-t direk IP-vel tolni ?
-
edipqe
senior tag
ok köszi a válaszokat! akkor fel se rakom. azért hogy nokedlit szaggasson a gépemen?
-
Ginew
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
feltelepitettem a core optit, és nrem olvastam el hogykéne használni, csak simán start gém, betöltés, és ment
köszi a linket
mind2 mag olyan 60-70%on ment -
Ginew
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
egyik maxon, másiknak a diagrammja csak legalul recéződött...szal sztem 20-30% is sok..inkább max 5, de az sztem amit a windows háttérbe csinált
-
Ginew
aktív tag
kitöröltem az ini filebol, mert aztirták hogy intelekhez nem mindig kell, de igysem ment..
-
Ginew
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
feltelepitettem, regeditbe megnéztem amit ir, minden ugyvolt ahogy kell, boot.ini-be utánairtam azt amit irtak, reboot, de nekem FA-ban (csak itt néztem) csak az 1ik proci ment.. dual core 6750
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Ja FA-ra is jo a dual core cucc....sry
-
Hedgehanter
őstag
-
edipqe
senior tag
Hi!
érdekelne hogy 1 giga memmel 2800+ bartonnal és 7600gt vel 1024 es felbontáson milyen képet produkál eme gamé?
vagy inkábbb ne is kérdezzem?
van értelme felraknom ilyen gépre?előre is köszönöm szépen a választ.

-
Kain
senior tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Errol mondhatnal vmi konkretabbat,bar igy is jol megy,de nem artana par plusz fps

jah es ez az allitas a forgedre mennyire igaz?
-
Ginew
aktív tag
már végig is toltam, nem vmi hosszu ez a forged alliance.. de azért jó

végvideo 1 kaka..
amugy a többi fajjal is ugyanezek a pályák, ugyanez minden story? mert ugye lehet választani melyikkel indulunk neki.. mitakartam... ja, a végén vhogy már nem vettem észre hogy szaggat, sztem a 2gb ram kevés, mert pl video bejátszásoknál eléggé fagyott minden, mire behozta.. ezilyen
amugy tökmind1 hogy hány magos proci, nem használja mind2 magot.. nálam nemtom, de tesom amd-jénél csak az 1ik kapta az áldást -
nyunyu
félisten
Erdekes, nalam E4400@3.2+7900GTO-val tokeletesen megy 1280x960@full-ban.
Max akkor kezd szaggatni, ha +3-as sebesseg mellett berepul egyszerre 60-70 repcsi egy erosen vedett teruletre.
Mondjuk mindez XP alatt, Vista alatt inkabb nem probalom ki.Elotte egymagos A64-gyel jatszhatatlan volt ugyanezekkel a beallitasokkal.
-
Ginew
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
hát jó, de én fullon szeretném... amugy a proci nemsokkal van lemaradva, enyém 3,4
-
Ginew
aktív tag
szaggat a forged alliance..... proci (6750 huzva) vagy videokari (8800GT) a gyenge?
antialiasing teljesen kikapcsolva játszható, de mikor 50 repcsit mozgatnék meg, kezd szaggatni.. -4es sebességen játszható a nagy csaták -
Fáraó
őstag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Ment egy pü.
-
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
F*sza...
Nekem meg itt pihen a gépen, még nem volt időm felrakni 
-
Hedgehanter
őstag
Megvettem tegnap es NEM megy..!!!!!! Felrakom mukodik bejelentkezek GPGnet-re patch es nem indul el tobbet... Ilyet meg nem lattam..!!

-
-oli-
aktív tag
Megjelent

-
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nagyon köszönöm a fáradozásod, de én csak 90%-ban új cuccot veszek, használtat csak helyben vagy ismerőstől

-
-oli-
aktív tag
8000 Ft az 576-nál. Köv héten meg is rendelem, elegem van ebből a warez vacakból...
-
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Hát 'nem annyira' eredeti
Utánanézek menniyért dobálják mostanában. -
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Tesóm több peccset is letöltött, de mind elszállt egy hibaüzivel...fogalmam sincs mi lehet a baja

-
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Neked(vagy bárkinek itt) csinál olyat, hogy kb másfél óra játék után elmegy a pajzs-effekt? A kis fodrozódások helyett egy sima gömb van. Van mikor egyszerre az összes, van mikor csak egy páron megy el...
Nem veszélyes, inkább zavaró kicsit. Bármenniyszer töltöm be a 'rossz' állapotot, bármit állítgatok a videó opcióknál, csak nem jön vissza. Konfigom az aláírásomban. (XP32 bit, legújabb nv driver, régebbivel se jobb) Igaz a játék nincs megpeccselve... -
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nem igazán játszok neten, nekem túl 'stresszes', épp elég a BF2 is

Igen, a gunship az igazi ellenfele.
A Fatboy-nak pedig a t3 bombázó pl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hedgehanter
őstag
-
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Ja, láttam képeket, kétszer akkora, mint a nagy-pókrobot
Megjelenhetne már 
Amúgy a pókrobotnál erősebb az Aeon Galactic Colossus-a, volt amikor egy kinyírt két pókomat is

-
-oli-
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nekem is a Cybran a favorit

Novewmberben érkezik a kieg!

-
polaar
tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Már rég kész,már végignyomtan mindhárom fajjal,cybran lett a kedvenc.
-
AMD Power
titán
Háát elég gyengusz egy játék ez. Többet vártam tőle egy picivel.
-
Pearis
csendes tag
-
Pearis
csendes tag
Sziasztok, érdekelne szerintetek mekkora gépet igényelne ez a játék, hogy normálisan menjel mondjuk egy 40*40-es pályán mondjuk 3 ellenséggel ezer egységgel legjobb felbontással... Nekem most van egy core 2 e6850-em 4gb ramom és egy 1950pro-m és kilép a játék kb fél óra után, mert nem bírja a gép, jó mondjuk vista van fent, de xp-n is szórakozott...

-
polaar
tag
hali! segítség kéne a patchekkel,sorban kell őket vagy elég a legutolsó?
-
-oli-
aktív tag
A szomszéd fórumon is ekkora tolongás a játék iránt

-
-oli-
aktív tag

Az öcsém letöltötte a peccseket a gépére, de error-al elszállt...valami megoldás? Virágbolti werzió...
Egyébkén jó hír, novemberben jön az új kiegészítő: Supreme Commander - Forged Alliance
Új faj, és egy rakat új egyég
-
-oli-
aktív tag
''3254-es patch toljátok fel,az is akit a gépigéyne elrententett eddig,mert téleg 20-30%-al gyorsabb a game.''
Ezt csak most látom
Tényleg jobb(szkeptikus vagyok
)? -
McCann
tag
Upsz...

Akkor asszem, tényleg itt az ideje...
Köszi!
-
McCann
tag
Hali!
Segítséget kérnék:
A konfig Barton 2600+, 1 GB RAM, GeCube Radeon 9550, a játék pedig a bejelentkező képernyő után udvariasan megkér, gondolkozzam már egy kicsit, hogy min akarom futtatni!!!

Világos, hogy ez nem egy c2d, de ennél valamivel többet vártam...
Mi lehet a kakukktojás
Én a grafikai egységre tippelek, de szeretnék hallani egy szakértő véleményt is, hogy a házon kívül cserélnem kell-e mindent, mert a játék az KELL
-
Kain
senior tag
válasz
littlemole
üzenetére
Mass és Energy hozó épületet nincs is értelme lerombolni,az is csak 1 unitot ér az 1000ből,akkor már inkább az alacsonyabb szintű harci egységeket és védelmi pontokat.
-
littlemole
őstag
Kain: Bocsi mégis ment az alt k. Nem tudom korábban miért nem sikerült.
Embereknél nem, de a másik két fajnál működött.
Szerintem nem nagyon éri meg elbontogatni. Az elején még talán,de később már annyi nyersanyagod van hogy majd belefulladsz.
Egyel kell vigyázni robbantáskor. A mass constructor és erőművek igen súlylos sérüléseket tudnak okozni egy self destruct után a környező épületekben.
Normálon mindhárom fajjal végignyomtam. Az atomrobbanások tényleg nagyon ütősk lettek.
-
-oli-
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
Építőrobotokkal kell visszabontani...
-
Kain
senior tag
válasz
littlemole
üzenetére
Asszem ALT-K,de sose használtam még iylen formában,h self-destructolni kelljen.Ha sok a tornyod,esetleg azt is csinálhatod,h csald feléjük az ellen Experimentaljat,az gyorsan leirtja őket

-
littlemole
őstag
Hogyan lehet a saját egységeinket felrobbantani? Építettem egy rakat tornyot meg stb és most inkább átcsoportosítanám az erőimet másfelé.A baj hogy ezeket is beleszámolja a max egységszámba, így meg kell szabadulnom tőlük.
-
Kain
senior tag
3 dolog lehet.
Egyrészt pici a vasad ehez a géphez,2 magos és 2GB ram kb az ajánlott konfig.
Másodszor,lehet h nem patxheéted fel a legujabb verzióra,a 3223-asal még elég lassu a game,sokat laggol,és 500 unit felett a játék belső sebessége is töredékére esik vissza.
3adszor pedig,lehet beszoptad a mass-t vagy az energy-t,sé akkor is retek lassan épülnek a dolgok. -
oz82
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy? qrva lassan épül meg minden, pl 1 egység is eltart vagy másfél percig...
meg szemlátomást lassú is...
-
Kain
senior tag
3254-es patch toljátok fel,az is akit a gépigéyne elrententett eddig,mert téleg 20-30%-al gyorsabb a game.
-
Kain
senior tag
A vga-ra a leg kevésbé háklis a játék,sokkal inkább van szükség cpu-ra és ramra.Sztem a konfigodal egy médium beállitásal,500 unitcap, és 20KM es pálkyán még folymataos lesz.
-
peterszky
őstag
Ha minden jól megy, akkor jövő héten a tulajdonomba kerül egy SC 5k-ért, aztán vizsgák után kipróbálom én is.
Remélem el fog indulni a gépemen
VGA-ra mennyire érzékeny? Nincsenek nagy igényeim. 9800 pro szint elég valamire?
Ram, proci ''rendben'' (2 giga, 1.8 Core Duo) -
Djuree
félisten
látom nem nagyon pereg a topik

pegid ez a gém megérdemli.... -
karnokd
tag
A térkép scroll sebességét hol lehet állítani? Ha a képernyő szélére megyek az egérrel, elszalad a térkép túlfelére. Vagy toljam fel az AA-t, hátha belassul tőle a framerate?
-
mcwolf79
veterán
Ja,egyébként ajánlom figyelmetekbe RAM-tesztelésre!Nekem simán belefagyott RAM-tuningkor,akkor is,mikor az Orthos stabil volt
Ha le tudsz nyomni 1 Skirmisht vagy online kört fagyás nélkül,akkor mondhatod,hogy stabil a gép 
-
mcwolf79
veterán
na ma kipróbáltam online a gémet(hamár a 8800 GTX-hez adták
).
1,5 órás küzdelem után vereséget szenvedtem.Szokni kell még,de azt hiszem tetszeni fog.Eléggé védekező állásra szorultam,és mikor már lett volna cucc komolyabb gépekre,az ellenfél elkezdte egymás után küldeni az atomot
A 4.-et már nem tudtam hárítani,onnan meg egy szál commanderrel nem sok esélyem volt 
Hiba 1.:próbáltam keverni a légi és földi erőket,az ellen viszont a bombázóival folyamatosan gyengített.Neki földi egysége szinte az engineereken kívül nem volt.
Majd legközelebb
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
na lett itthon netem, hamachin tolhatjuk majd.
-
KL
tag
Hi!
Profi ugyan nem vagyok
de megnyugtatni megtudlak, ezen akadozni fog. Az én configomon is akadozik, ha pl. több gép ellen játszok. (4600+ x2, x1900xt)
High-ról is szerintem levehetsz mindent.
Ami kevés a processzor(kétmagos lenne az igazi), és a memória(min. 2GB), a videokártya talán elfogadható, de ennek a game-nek mindenből a tuti kell.
Üdv!
KL -
Rooster
csendes tag
Helló!
Valaki profi nyugtasson már meg plz, hogy a konfigomhoz normális, ha az SC meglehetősen akadozik:
P3.2
1GB RAM
NV 7900GT
A játékbeállítás:
1152-es felbontás
fidelity high
shadow nincs
AA nincs
Texture detail medium
World (vagy valami ilyesmi) Detail high
Szóval még akkor is lemegy eléggé az fps csata közben ( akár 10-ig, vagy alá), ha kikapcsolom a minimap-et, ha bekapcsolom, akkor meg aztán pláne. Ez is egyébként furcsa, hogy a minimap kb 8-10 fps-t ígényel, normális ez ? És olyan igazán brutál nagy csatát még nem is játszottam...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamit elszúrtam
Én benne lennék. De csak Forged Aliance-t

Nekem meg itt pihen a gépen, még nem volt időm felrakni

Utánanézek menniyért dobálják mostanában.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)