- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
válasz
DarknessHope #44 üzenetére
-
spurika
senior tag
válasz
DarknessHope #54 üzenetére
én nem tartozom közéjük
-
Jarod1
veterán
Hali , V630 ban azt írja ki hogy helyezzen be érvényes simkártyát, témobilossal és telenorral is ezt csinálja, van valakinek ötlete mi lehet mert a turbo sim listába benne volt SE v630 as
-
Dracula72
senior tag
Nekem 90 percig olvassa folyamatosan, aztán hibaüzi:
finding more than 4 bytes of
KI by "brute force" is useless -
pista59
őstag
15 óra 10 perc után megállt. (magicsim v.25.5)
-
pista59
őstag
Nekem most 13 órája olvassa, kíváncsi vagyok, meddig.
-
Gondolkodo
csendes tag
Sziasztok!
Ez alapján (http://www.kiscan.net/) ezekkel az eszközökkel legfeljebb az többbi SIM adata írható ki sikeresen a Multi-SIM-be. A Multi-Sim-ek között a Super SIM nem szerepel valami előkelő helyen, leginkább a chip fajtája és a beírható szoftver minősége miatt.
A klónozás terészetesen csak az egyik útja a KI megszerzésének, ehhez azonban az itt leírt hardver javarészt alkalmas. Persze jó (sok) pénzért.
-
dew28
aktív tag
válasz
DarknessHope #45 üzenetére
hiaba is probalkoztok vele, en mar vegigszenvedtem ezt az utat. a mai simkartyak V2-esek, ennek a KI-jet nem tudja kodolni ez a cucc, szal magyar kartyaval eselytelen a dolog
-
DarknessHope
senior tag
nos én ujra nekiálltam
és ezt találtam:
http://www.magicsim.com/en/multi-sim.asp?new_id=5itt írja(google által fordítva)
Egyes SIM-kártya nem támogatja az USB nagy sebességű (19200) dekódolás, kérjük, kapcsolja be a kis fehér alján USB olvasó oldalán a kártyatulajdonos (9600).én szét is szedtem a saját olvasóm.. de ilyen nincs rajta.. de ha valakinek ez segítség és ezzel sikerül elindítania az olvasást akkor hajrá...
csak írja meg ha sikerült hogy hogyan.. és hol vette az olvasót meg a sim-et -
DarknessHope
senior tag
válasz
Sir Gunar #43 üzenetére
ha egy menüpontban át kéne váltani az se lenne rossz annyira... pl. egy t-s kártya +djuice.. napközben djuice.. este meg domino7 csomagban 11 forintért lehet dumálni hálón belül és 22 ért máshova.. napközben 29 ért lenne d-juice.. szerinted ez értelmetlen?
mindez mellé meg odaklónozni egy djuice netkártyát.. amivel 5ft/Mb.. ha netezni kell átváltok rá..
nem hinném hogy létezne a keveset telefonálóknak/keveset netezőknek jobb megoldás mint ez amit leírtam.
este 11 v 22 Ft ért hívás napközben egységes 29... és 5Ft/Mb a netért.
de amíg nem lesz használható Super SIM addig ez csak álom. -
Sir Gunar
aktív tag
Egy időben semmiképp nem tudhat csatlakozni a két sim, mert ahhoz két db gsm egységet kellene beépíteniük! Vagy ha lehetne a multiplex üzemben, csak ugye az azonosítás lassú volta miatt nem megy ugy sem, akkor meg ha át kell kapcsolgatni a vasat minek ezzel bíbelődni, nem is vágom????
-
Imi65
csendes tag
Sziasztok. Látom senki nem talált megoldást, vagy ha igen, akkor nem osztotta itt meg. Ha valaki tud müködőképes dolgot a super simre azt kérem ossza meg itt, mert engem is nagyon érdekelne. A telefonom Omnia I900 WM op. rendszer.
-
Keny.
tag
válasz
DroiDMester #40 üzenetére
Sajnos nekem az eredeti olvasót sehogy sem találja. Én vártam 16 órát, megállt az olvasás, majd elkezdtem nyomkodni a startot kézzel, ekkor úgy tünt, hogy valamit kiolvas mert a felső sor nulláit ketdte átírni, majd egyszer csak kilépett a program. Sajnos ahogy kitéptem a simkártyámat mérgemben az MSI olvasómból letörtem két lábát, és most elmet picit a kedvem
-
válasz
DarknessHope #39 üzenetére
Sajnos nem (azóta próbáltam már vagy 5.féle progival) mindegyik elkezdi olvasni szórakoznak vele 3-6.óráig aztán a végén egy szép errort vágnak ki!
Próbáltam már többféle SIM-el (régivel 6-8.évessel, újjal mind3.szolgáltatóéval) de mindegyiknél ugyan az a végeredmény nem tudja beolvasni! pedig az olvasó és driver jó mert van egy progi CARDinal - SIMEditor ami eszement sok mindent kiolvas a sim ből meg vissza is lehet írni vele szóval a cuccos jól működik csak kimenteni nem tudom semmivel amit kéne!
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #37 üzenetére
sikerült a beolvasás? én azóta nem értem rá próbálkozni..
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #37 üzenetére
jah ahogy másoktól hallom ettől nem kell megijedni... mármint az időtől... 8 óra is simán lehet.. sőt halottam már rémhírt 16 órás olvasásról is.
hogy miért olvas több adatot? csak arra tudok gondolni hogy valamit többször próbál, és emiatt ír ki több adatot.. valami kódolás miatt nem sikerül neki elsőre.. szóval ilyesmi.. de ez csak ötlet nem értek hozzá hogy hogy működik ez a cucc.. főleg hogy nálam még csak nem is kezd el működni... -
válasz
DarknessHope #36 üzenetére
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #35 üzenetére
üdv.. nos mindkét esetben feljött az uninstal és reinstal lehetőség... szóval úgy tűnt fenn is vannak.. persze újra feltettem. ellenőriztem az eszközkezelőben ott is megtalálható... ez jó ötlet volt egyébknét. eszembe se jutott hogy ezeket megnézzem de sajnos ez után is ugyanaz a helyzet.. jah a másik kártyaolvasónál nem jelent meg a driver szóval csak a hozzá adotthoz jó ez a. a micro sd sim card olvasómhoz semmikép sem.
-
válasz
DarknessHope #34 üzenetére
Drivert rendesen telepítetted az olvasóhoz? ha nem akkor keresd meg és telepítsd fel (c:\Program Files\STAR TELECOM\MAGICSIM\Driver\) itt találod meg 2.kell feltenni PL-2303 és a Drv_setup_en
még valami érdemes megnézni hogy rendesen fent van a driver az Eszközkezelőben ott kell lenni a COM portoknál ahogy az alábbi képemen!
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #33 üzenetére
hát ez elég rossz hír ezek szerint nálam az első lépésnél megakard ugyanis nem kapcsolódik
-
válasz
DarknessHope #32 üzenetére
miután elindítod a progit kapcsolódni kell vele a kari olvasóhoz fent a Conn-ikonnal! ha sikeresen kapcsolódtál a proginak alul középen az infó sávban kikell írni hogy melyik porthoz csatlakozott és milyen sebességen! ezután már jöhet a beolvasás a crack-ikonra kattintva és majd itt lehet kiválasztani a beolvasás módját hogy Normal vagy Strong így kellene kinézni beolvasás alatt a proginak!
-
DarknessHope
senior tag
nos megpróbáltam a másik kártyaolvasóval is.. semmi.. nézegetem a menüket.. és akkor jöttem rá hogy én nem is találok ilyesmit hogy strong mód meg normál mód.. szóval most rá kell hogy kérdezzek igy néz ki nálad is a program?
nálam a súgó a nyelv választó a setup és a Connect amit megnyomva ez az üzenet jön elő úgy 10 másodperc múltán: Error: CAn't find SIM CARD
volt egy másik hibaüzenet is korábban de az nem tom mi volt pontosan szóval az lenne az egyszerű kérdésem hogy mégis hogy érted el hogy egyáltalán elkezdjen valamit csinálni???
v a V2 scan.lnk ba kell valamit babrálni? mert ott sok kérdőjel van amire lehet kattintgatni meg két pipa... és hát úgy gondolom hogy itt nem azon múlik hogy tudok e angolul v sem nekem ez nem mondott semmit... hogy bármire is használható lenne. -
DarknessHope
senior tag
nos nálam errro van az új és a régi magicsim esetén is.. el se kezdi... lehet kell valami állítgatni még de egyenlőre még ismekedek a szoftverekkel. aztán kipróbálom másik kártyaolvasóval is holnap..
-
DarknessHope
senior tag
hát őő én megnézén... de sajnos nekem ez kínai.. bár sejtem hogy a sim olvasó kis pöckökre gondolsz és hogy azok nem érintkeznek a lapkával.. de hogy melyik micsoda.. azt nem tudom.. végre sikerült viszont megcsinálnom a telót igy talán én is ki tudom próbálni majd az enyém
-
Keny.
tag
Mivel a kártyához kapott kártyaolvasóval nem akart komunikálni egyik progi sem megnéztem közelebről, és találtam egy hibát szerintem. Ha kezembeveszem úgy, hogy a kátyaolvasós része a panelnek lefele van, és az USB jobbra néz akkor a bal alsó sarokban van hely smd alkatrészeknek. R11, c3,c2,c8. A c3,c2,c8 üres, de az R11-nek mind a két fele cines viszont a rajta lévő alkatrész csak az alsó lábhoz van forrasztva, és lefele lóg eltakarva az R11-es feliratot. Már leszedtem, és valahogy megpróbálom odaforrasztani, mert így leszedve is ugyanazt csinálja mint előtte. Ha van kedved megnézhetnéd, hogy a tieden, hogy van.
-
Keny.
tag
válasz
DarknessHope #27 üzenetére
Sajnos nem. Normál módban olvastam, akkor 6 óra után megállt és nem ment tovább, strong módban olvasva 15 óránál megállt, vártam nem ment tovább, elkezdtem nyomkodni a start gombot akkor lépegetett előre, és a felső sorban a nullák kezdtek átírodni, majd egyszer elkezdett gondolkodni a gép és kilépett a progiból. Majd újra kezdem de vettem egy kártyát, mert untam, hogy nem vagyok 1 napig elérhető.
-
Keny.
tag
válasz
DarknessHope #24 üzenetére
Sajnos a sim-hez kapott kártyaolvasót nem tudtam használni egyik programmal sem, de az MSI kártyaolvasóm tud sim-et is, és a magicsim már 17 perce olvas normál mód-ban.
-
-
Keny.
tag
válasz
DarknessHope #18 üzenetére
Szia, sikerült? Én is rendeltem egyet a vaterán, a hozzá kapott cd-n található programok nem ismerték a kártyaolvasót, innen( http://www.inex-tw.com/english/download.html) leszedtem a Sim Magic Backup v7.0-át ez már látja de azt írja ki mikor megnyomom a Find Ki-t, hogy " Get CHV1 (PIN1) Status Error! Ez mi lehet?
-
cydor
csendes tag
válasz
DarknessHope #18 üzenetére
nos DarknessHope mi a tapasztalat hogy működik?
-
bandesz22
csendes tag
A kártya elkelt. Köszönöm a vásárlást!
-
bandesz22
csendes tag
Nos részemről ennyi...
Sajnos igazak a hírek és egy klónozás akár 8 óra is lehet!
Nekem erre nincs időm.Amennyiben valakit érdekel: átadom részére a teljes csomagot: kártya, adapter, telepítő lemez.
Mindösszesen amit kérek cserébe egy Mátyás király (1000).
Ha nem is klónozol, kártyaolvasóként/íróként még mindig használhatod.
Átvétel Budapesten XX. ker, Boráros, Határ út, Csepel, időnként 4-6 villamos vonala. Nem szeretném postázni.
Privátban várom az üzeneteket vagy bandesz22@citromail.hu
-
bandesz22
csendes tag
Most olvasom be a sim kártyát a program 9 verziójával. Természetesen nem ismeri fel a kártyát így a manuális módot kell választanom, ami akár másfél óra is lehet - help angol nyelven. Közben töltöm le a 25.5-ös verziót, a közel 40 M-nek kell egy jó negyed óra, ez már újabb 2010. 03. havi, remélem jobb lesz! Ja és semmi mást ne csináljatok klónozás közben mert a gép újraindul. Foghatja a memót és a procit!!!
-
bandesz22
csendes tag
Ma érkezett meg, hajnalra szerintem már többet tudok mondani!
-
DarknessHope
senior tag
itt van egy újabb valamelyest használható leírás
-
DarknessHope
senior tag
válasz
bandesz22 #11 üzenetére
oké várunk.. azt nem értem csak hogy hogy hogy nem láttam hogy ennyi üzenet érkezett ide.. pedig szokta jelezni a fórum főoldalon. Már azt hittem halott téma lesz ez a felvetésem.Én eddig egy ember tapasztalatát halottam más oldalon. ő azt írta hogy a magyar szolgáltatokkal nem működik ez mert valahogy blokkolják..válasz az egyik felmerülő problémára: van itt egy másik hirdetés amiben azt írja ha egyszerre teszem be a klónt és az eredetit akkor a szám behal. szóval lehet ezt nem érdemes.
]http://mobil-telefon.vatera.hu/sim_kartya/super_sim_kartya_16_sim_egyben_backup_copy_175225170.html -
_ATi_1
senior tag
-
bandesz22
csendes tag
utána néztem az ebay-en viszonylag olcsón beszerezhető.
Kérdés: hogy regiszrálom rá a modulra a telefonszámokat?
Ha meggondolom magam és az eredeti simet szeretném használni nem blokkolódik? -
_ATi_1
senior tag
Ez felettébb érdekes
Nem hallottam még róla, de ötletesnek találom.
Vajon a menüből történő váltás hogy történhet ? Ezt kicsit nehezen tudom elképzelni...
Magától létrehoz egy új menüt ? -
DarknessHope
senior tag
szóval még senki se használt v látott ilyet? lehet nem kell letesztelnem
-
DarknessHope
senior tag
nos nemrégiben láttam a dual SIM-hez hasonló megoldást Super SIM néven Azonban ez nem igényel vágást, v több helyet, fizikailag nem kerül bele két SIM, hanem több kártyát lehet ráklónozni egy speciális SIM-re.
Használt már valaki ilyet?
itt vna két link amin elérhető ilyen termék:
[link]
v egy másik
[link]egész érdekesen hangzik szerintem. jobban tetszik min pl a sim vágós megoldás.
olyanok tapasztalatát várom akik használtak már ilyet.. esetleg ők maguk árulják stb.
engem érdekelne... főleg ha Windows mobile- PDA-ba is működneelőre is köszi a hozzászólásokat véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest