- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
válasz
DarknessHope #44 üzenetére
-
spurika
senior tag
válasz
DarknessHope #54 üzenetére
én nem tartozom közéjük
-
dew28
aktív tag
válasz
DarknessHope #45 üzenetére
hiaba is probalkoztok vele, en mar vegigszenvedtem ezt az utat. a mai simkartyak V2-esek, ennek a KI-jet nem tudja kodolni ez a cucc, szal magyar kartyaval eselytelen a dolog
-
válasz
DarknessHope #39 üzenetére
Sajnos nem (azóta próbáltam már vagy 5.féle progival) mindegyik elkezdi olvasni szórakoznak vele 3-6.óráig aztán a végén egy szép errort vágnak ki!
Próbáltam már többféle SIM-el (régivel 6-8.évessel, újjal mind3.szolgáltatóéval) de mindegyiknél ugyan az a végeredmény nem tudja beolvasni! pedig az olvasó és driver jó mert van egy progi CARDinal - SIMEditor ami eszement sok mindent kiolvas a sim ből meg vissza is lehet írni vele szóval a cuccos jól működik csak kimenteni nem tudom semmivel amit kéne!
-
válasz
DarknessHope #36 üzenetére
-
válasz
DarknessHope #34 üzenetére
Drivert rendesen telepítetted az olvasóhoz? ha nem akkor keresd meg és telepítsd fel (c:\Program Files\STAR TELECOM\MAGICSIM\Driver\) itt találod meg 2.kell feltenni PL-2303 és a Drv_setup_en
még valami érdemes megnézni hogy rendesen fent van a driver az Eszközkezelőben ott kell lenni a COM portoknál ahogy az alábbi képemen!
-
válasz
DarknessHope #32 üzenetére
miután elindítod a progit kapcsolódni kell vele a kari olvasóhoz fent a Conn-ikonnal! ha sikeresen kapcsolódtál a proginak alul középen az infó sávban kikell írni hogy melyik porthoz csatlakozott és milyen sebességen! ezután már jöhet a beolvasás a crack-ikonra kattintva és majd itt lehet kiválasztani a beolvasás módját hogy Normal vagy Strong így kellene kinézni beolvasás alatt a proginak!
-
Keny.
tag
válasz
DarknessHope #27 üzenetére
Sajnos nem. Normál módban olvastam, akkor 6 óra után megállt és nem ment tovább, strong módban olvasva 15 óránál megállt, vártam nem ment tovább, elkezdtem nyomkodni a start gombot akkor lépegetett előre, és a felső sorban a nullák kezdtek átírodni, majd egyszer elkezdett gondolkodni a gép és kilépett a progiból. Majd újra kezdem de vettem egy kártyát, mert untam, hogy nem vagyok 1 napig elérhető.
-
Keny.
tag
válasz
DarknessHope #24 üzenetére
Sajnos a sim-hez kapott kártyaolvasót nem tudtam használni egyik programmal sem, de az MSI kártyaolvasóm tud sim-et is, és a magicsim már 17 perce olvas normál mód-ban.
-
Keny.
tag
válasz
DarknessHope #18 üzenetére
Szia, sikerült? Én is rendeltem egyet a vaterán, a hozzá kapott cd-n található programok nem ismerték a kártyaolvasót, innen( http://www.inex-tw.com/english/download.html) leszedtem a Sim Magic Backup v7.0-át ez már látja de azt írja ki mikor megnyomom a Find Ki-t, hogy " Get CHV1 (PIN1) Status Error! Ez mi lehet?
-
cydor
csendes tag
válasz
DarknessHope #18 üzenetére
nos DarknessHope mi a tapasztalat hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged