- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keny.
tag
válasz
DroiDMester #40 üzenetére
Sajnos nekem az eredeti olvasót sehogy sem találja. Én vártam 16 órát, megállt az olvasás, majd elkezdtem nyomkodni a startot kézzel, ekkor úgy tünt, hogy valamit kiolvas mert a felső sor nulláit ketdte átírni, majd egyszer csak kilépett a program. Sajnos ahogy kitéptem a simkártyámat mérgemben az MSI olvasómból letörtem két lábát, és most elmet picit a kedvem
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #37 üzenetére
sikerült a beolvasás? én azóta nem értem rá próbálkozni..
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #37 üzenetére
jah ahogy másoktól hallom ettől nem kell megijedni... mármint az időtől... 8 óra is simán lehet.. sőt halottam már rémhírt 16 órás olvasásról is.
hogy miért olvas több adatot? csak arra tudok gondolni hogy valamit többször próbál, és emiatt ír ki több adatot.. valami kódolás miatt nem sikerül neki elsőre.. szóval ilyesmi.. de ez csak ötlet nem értek hozzá hogy hogy működik ez a cucc.. főleg hogy nálam még csak nem is kezd el működni... -
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #35 üzenetére
üdv.. nos mindkét esetben feljött az uninstal és reinstal lehetőség... szóval úgy tűnt fenn is vannak.. persze újra feltettem. ellenőriztem az eszközkezelőben ott is megtalálható... ez jó ötlet volt egyébknét. eszembe se jutott hogy ezeket megnézzem de sajnos ez után is ugyanaz a helyzet.. jah a másik kártyaolvasónál nem jelent meg a driver szóval csak a hozzá adotthoz jó ez a. a micro sd sim card olvasómhoz semmikép sem.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
DroiDMester #33 üzenetére
hát ez elég rossz hír ezek szerint nálam az első lépésnél megakard ugyanis nem kapcsolódik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest