Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Az én tápom is ilyesmi, én is elégedett vagyok vele, az újabbakról mintha megoszlanának a vélemények.
Igazából az érdekelne engem, hogy miért lehet az hogy ha nincs folyamatos terhelés alatt a gép, akkor ugrál a teljesítmény felvétel a fogyasztás mérő műszeren!?? Nagyon nagy az ingadozás, most konkrétumokat nem tudok irni, mert munkából vagyok, de nagymértékű ingadozást tapasztaltam, folyamatos terhelésnél, pl játék közben nincs ingadozás, legalábbis elhanyagolható, ami akár mérési pontatlanság is lehet.
De lehet hogy ezzel a témával kapcsolatban egy másik topicot fogok megkeresni, konktrét adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest