- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmcc02
tag
Igen, a kapaszkodás megvolt, a többi intuícióból
Egyáltalán nem bánom a nagy tükröket.
A Subaru amúgy jól nyomja a modularizálást: a 4es Foresteren is ugyanezek a tükrök vannak. Meg a műszerfal is kb. ugyanaz, mint az Imprezában/XVben. Illetve hátulnézetből a hátsó lengőkarok is ugyanúgy néznek. Egyre inkább az az érzésem, hogy a 2 autó műszakilag ugyanaz, csak a Foresternek magasabb és hosszabb a karosszériája. Majd utána kellene nézzek a cikkszámoknak
Zubit fóliázott hátsó ablakokkal vettem, szerintem gyári. Kilátni úgysem lehet (emelkedő övvonal, ereszkedő tető), meg tolatókamerám is van, szóval nem zavar. A forgalmat a belső tükörben is gond nélkül látom. És nyáron mintha nem melegedne annyira fel az autó. Szóval csak ajánlani tudom a fóliát (pedig szeretem az akvárium-autókat is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged