Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Ugytunik nem jott be az AMD "majd a tenyek magukert beszelnek DX10.1-vel kapcsolatban" strategiaja ezzel a jatekkal, sehol egy teszt a nagy oldalakon akik mas jatekokra rogton raugranak, sot sok forumon meg mindig nincs topicja a jateknak, pedig mar 2 napja megjelent.
Masik DX10.1 jatekrol a Battleforge-rol talaltam egy tesztet, de ez nem tunik akkora nagy durranasnak az AMD szemszogebol mint a Stormrise a forumokon irt teljesitmeny adatok alapjan, sot a minimum framekben a Radeonok leszerepelnek a Battleforge-ban.Marketingbol egyest erdemel az AMD, ismet sikerult egy csunya nagy ongolt rugniuk, mondjuk engem nem ert varatlanul, tudtam ez lesz, kar, hogy nem lehet ezekre fogadni, egy kalap penzt nyertem volna

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asztali PC , i7 13700K , RTX 5070 , 32GB RAM , 1,5TB SSD
- Lenovo ThinkPad E590 / Intel Core i7 8GEN / 16gb ram / AMD 2gb dedikált / 500gb NvMe / Vil MAGYAR B
- Asus TUF Ryzen 7 6800HS NVIDIA RTX3050Ti 17.3 FHD 144Hz WiFi6 Windows11 gamer laptop
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest