Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
Szerintem azon múlik csak, hogy te mennyit tudsz kezelni. Erősebb gazdaság a több rendszer/kolonizált bolygó, de mivel az automatika nem jól működik, az szab határt, hogy aki játszik mennyit tud élvezetesen felügyelni. Szerintem keresd meg a saját határodat, és maradj alatta kicsivel... (régen az admin cap határolt, de most már mióta lehet épülettel növelni, tényleg csak a játékélmény a határ)
-
Dlite
tag
Visszaolvasva a fórumot, egyszer előjött, hogy 20(30?) bolygó - gondolom itt a naprendszer értendő - sok az elején. Mennyi kb. az amit érdemes kezelni? 51/50-en vagyok. Sikerült úgy terjeszkedni, hogy bevédjek pár elosztó pontot. (ennek nem tudom a szakzsargonban a nevét) így van pár bolygó amit nem feltétlenül szükséges egyelőre a birodalomhoz csatolni.
-
.:bld:.
csendes tag
Perfekt

Kb. 3 kategóriába sorolhatóak a DLC-k:
- expansion: Utopia, Apocalypse, Federations, Nemesis
- sztori pakk: Leviathans, Distant Stars, Ancient Relics
- race pakk: ez egyértelmű melyikek
- kakukktojás: MegacorpNagyjából úgy van, hogy az expansion-ök amik új alapmechanikákat adnak az alapjátékhoz, sztori pakkok az újrajátszást segítik nagyban elő, race pakk meg akkor kellhet igazán, ha ki akarod próbálni az adott fajt. A Megacorp-ban van egy kicsi mindenből, de alapvetően elsőre bőven kihagyható.
ps: sok sikert a Starnet AI ellen

-
warcat
veterán
Nincs most nagy akció Stellaris dlc-kre de azért bízom benne nem teljes áron veszegeted őket

-
Giovan!
addikt
Friendship patch a neve. Mondjuk azzal nem árt tisztában lenni, hogy még ezzel a patchel együtt is rendkívül tápos az AI (ez csak az agresszivitását csökkenti), szóval a nehézségi szint belövésénél az elején szerintem inkább a könnyebbek közt nézelődj, míg megszokod a játékot.
-
-vitya-
őstag
Huha :)
Plantoids Species Pack - csak a növények, faj, nem fontos
Leviathans - elég jó, a nagy dolgokat mindenki szereti
Utopia - ez tuti kell
Synthetic Dawn - robotok, faj, nem fontos
Humanoids Species Pack - sztem nem fontos
Apocalypse - ez jo
Distant Stars - ez is
Megacorps - alapvetoen kihagyhazo, de a fajos csomagok kozt a legjobb
Ancient Relics - ez tuti csomag
Lithoids Species Pack - csak faj, nem kell
Federations - egesz jo, lehet nagy osszeborulasokat csinalni
Necroids Species Pack - csak faj, nem fontos
Nemesis - kemkedesek, nemreg van meg, meg nincs eleg tapasztalatom, h jogosan velemenyezzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest