Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
A barátlistát ne felejtsd el..

Azért így és azért ezek, mert ha jól tévedek első próbálkozásra nekem sem adta az achikat amikor elkezdtem Ironmanben játszani, némi Google után végül ezeknél az opcióknál kötöttem ki (kiegészítve azokkal melyeket már beállítottál) és ennek hatására végül megjavult és osztotta őket egymásutánban.
Profi..

Profinak ugyan nem mondanám magam de nagyjából elboldogulok a játékkal (anélkül h minden 3. postban leírnám mekkora császár vagyok Insane fokozaton..
), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.A gameplay videó(ka)t arra a pár darabra értettem, melyeket akkor linkeltem ide, amikor Ironman modeban nekem jött egy Awakened Fallen Empire, szerencsétlenségére már az Unbidden után, így tech szinten volt olyanom ami neki nincs (fegyverzet).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- További aktív témák...
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.