- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
A barátlistát ne felejtsd el..

Azért így és azért ezek, mert ha jól tévedek első próbálkozásra nekem sem adta az achikat amikor elkezdtem Ironmanben játszani, némi Google után végül ezeknél az opcióknál kötöttem ki (kiegészítve azokkal melyeket már beállítottál) és ennek hatására végül megjavult és osztotta őket egymásutánban.
Profi..

Profinak ugyan nem mondanám magam de nagyjából elboldogulok a játékkal (anélkül h minden 3. postban leírnám mekkora császár vagyok Insane fokozaton..
), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.A gameplay videó(ka)t arra a pár darabra értettem, melyeket akkor linkeltem ide, amikor Ironman modeban nekem jött egy Awakened Fallen Empire, szerencsétlenségére már az Unbidden után, így tech szinten volt olyanom ami neki nincs (fegyverzet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Új Garmin Fenix E 47mm 3év garanciaI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.