Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ú,hát továbbra is durva dolgok vannak,én továbbra is hard fokozaton gyűröm.Advanced start AI,a szomszédok és én is 3-5 bolygóval toljuk 2220+környékén, (én mondjuk azért ,mert fanatikus xenofób+ materialista Star Empire vagyok, és az outpostok HATALMAS területet fednek le,ami kevés bolygó mellett rengeteg kutatást eredményez) erre neki már van 10 betelepített rendszere amikor találkozok vele, és az admirálisa egy synth.
A személyisége meg persze democratic crusaders(patch notesban benne is volt,hogy az advanced startot kapó AIk nagy eséllyel agresszív személyiségűek lesznek), a háború elkerülhetetlen lesz gyakorlatilag, most már évek óta a határon próbálok egyensúlyozni ahol úgy gondolom még nem támad meg.
Most elkezdte viszont felfalni a 3 bolygós kis békés felfedezőállamot ami elválaszt minket a galaktikus karok között,ezen a ponton én elkezdem építeni az erődöket a támadás várható fővonalában levő rendszerben,nem lesz egyszerű

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest