Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Van egy csomó ingyenes feladat - napi egy - amiért újabb kupont, szenet, vagy akár teljes játékot (értékfüggetlenül, tehát akár drágát is) kaphatsz. Szerintem érdemes játszani.
A 2 dolgot azért kaptad, mert 1-et mindenki kap, 1-et meg azért, mert megnézted a tárgytárolódat (ez is feladat volt).
-
Föcsök
aktív tag
Kupon már nincs meg, de játékként még cserélhető, emellett az inventory-m akármelyik eleme ugyanúgy. Üzenni akárcsak másnál pm-ben vagy Steam-en lehet. (Profil név: Focsok)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Föcsök #10510 üzenetére
Köszi A mostani vásárláshoz járt, a COH előrendeléshez póló járt meg pár commander Még a nyáron
-
szami777
addikt
-
-
szami777
addikt
válasz Föcsök #10950 üzenetére
játékokért kapom cserébe steamtraden, de nem akarom, hogy felhalmozódjon, ezért eladom kb-ért.
tf-el nem játszok, nem az én világom“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
zone
őstag
válasz Föcsök #10950 üzenetére
Az összes TF2 kulcs a TF2 boltból származik. Ennek van egy kb. fix piaci értéke és mindkét fél számára biztonságosabb ezzel egy eladást lebonyolítani, mint banki vagy PayPal utalással. Aki megkapja a kulcsokat, az vagy eladja logikusan a hivatalos boltnál alacsonyabb áron, vagy továbbcseréli TF2 cuccokra vagy játékokra.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Vertigo18
addikt
válasz Föcsök #11697 üzenetére
Attól félek, hogy nem "segítő" válaszokat fogsz elsősorban kapni, hanem olyanokat, hogy "ezt b@ctad el", meg hogy "máskor majd így, meg úgy"...
A ténylegesen "mit is tudsz csinálni ezután" kérdésedre szerintem kevesebb választ fogsz kapni. Egyet megtehetsz, bár nem sokat érsz a tanácsommal:
Tanulj az esetből!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
addikt
összefoglalva:
jócskán ár fölött árultál valamit, amit eleve nyerészkedésre szereztél be (igaz "csak" 25%-os haszonkulccsal), majd mikor jött egy balek, akkor elvakított a pénz és beugrottál a két legalapvetőbb scammer trükknek, egyrészt megnyitottad a linket, amit küldött, másrészt nem ismerted fel, hogy kamu profillal beszélsz.
bocsánat a negativitásért, de nekem úgy tűnik, hogy a karma teszi a dolgát. főleg, ha a scammer-t is esetleg hazafele elütötte egy autó.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
zone
őstag
Én még egy sima bundle kulcs cserénél is duplán ellenőrzök mindenkit. A csaló Steam profiljánál Report Violation, azon belül Impersonating another user. A szövegdobozba linkeld a valódi profilt, amit lemásolt.
Erre nem fogsz választ kapni a supporttól.
Azt jól tetted, hogy dokumentáltad, a steamrep.com-on jelentheted, mint csalót a meglévő bizonyítékokkal.
Steamtrades oldalon bárkivel üzletelsz, kérd meg, hogy írjon a hirdetésedhez, ha már felvetted Steamen.
Tedd fel az Enhanced Steam kiegészítőt, így a böngészőben egy kattintással le tudod ellenőrizni a SteamRep oldalon. Ha a kliensen belül beszélsz valakivel, nézd meg a profilját és jobb klikkes menüvel ki tudod másolni az URL-t.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
RefeeZ
tag
válasz Föcsök #11708 üzenetére
Kellett.
Nem értem, mire számítottál amúgy. Ki lehetsz akadva, hogy "bunkók" vagyunk, de attól még lúzer maradsz, hogy amatőr módon, elkerülhető dologba futottál bele.
A rizsától meg ugyanúgy hülyegyerek vagy, csak mellé idegesítő is. Bármelyik normális ember három sorban leírta volna a történetedet - vagy inkább nem, mert tudta volna, hogy mi vár rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
maddionmax
senior tag
Köszönöm, hogy belevontál a történetbe, bár annyi korrektséget elvártam volna, hogy ha teszek egy ajánlatot privátban, amit elutasítasz, akkor nem teszed közhírré.
Természetesen nincs mit szégyelnem, 2000 jó magyar forintot ajánlottam előre utalva bankszámlára, vállalva azt, amibe Te beleestél (hiszen nem ismerlek). Te elutasítottad, én nyitva hagytam az ajánlatom.
Indokoltam azzal ezt az ajánlatot, hogy az összes népszerű és engem érdeklő játék (Bioshock Infinite pl.) már kifutott az akcióból.Nem tudom, hogy ez mennyiben tartozik a közre, de akkor legyen kerek a történet.
-
maddionmax
senior tag
válasz Föcsök #11720 üzenetére
Szerintem Te az üzleti etikett alapszabályaival sem vagy tisztában, ajánlatokat nem szoktuk közzé tenni.
BF4 miatt vetted meg, benézted és ezek után is nyerészkedni akartál,majd megszívattak. Elkövetted az összes kezdő trader hibáját, nem kaptad meg a várva várt összeget, aztán itt panaszkodsz, hogy hogy átvertek...és mindezek mellett a privát üzenetben tett ajánlatomat hozod példaként fel.
Nem néztelek hülyének, tettem egy ajánlatot. Annyit ért meg nekem, többet nem.
Akkor ma már ennyire nyilvánosak vagyunk, tedd fel magadnak a kérdést:
Most jobban jártál, mint az én mélyen lenézett biztos 2000 Ftos ajánlatommal?
(A kérdés költői, választ nem várok rá.)
-
Wolverine
félisten
Biztos, hogy nem vagy dilettáns?
"A szemétláda megmutatta még a steam trade profilját is, és ott kellett volna észnél lennem és bejelentkezve maradnom, mert onnan lehet látni a steam profilt is egyből. Onnan láttam volna hogy akinek kiadja magát az lvl22-es szintű steam-en nem lvl1-es mint a csaló, de hát úgy voltam vele, hogy okés a kép, név ugyanaz, meg a profil leírása is, ez ő így első ránézésre."
Ez a bekezdés az eredeti kommentedben nem erre utal.
Amúgy szerintem ezt buktad és nem fogsz kompenzációt kapni egyik supporttól sem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
scofield1290
tag
válasz Föcsök #11756 üzenetére
szerk: írtad is hogy skin most látom. Őrült aki ilyet vesz de reméljük találsz egyet. ------> ????
kicsit félreérthettél valamit
Éppenséggel hogy nekem van ilyen Knife Skinem és én akarom eladni csak nem tudom pontosan hogyan is tegyem pénzzé.
[ Szerkesztve ]
Steam Profilom : http://steamcommunity.com/id/sinexxx6996/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest