Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
haverom mondta hogy csak símán fogjam meg steamet és rakjam át egy másik meghajtóra és akkor az episode ona od fog települni ...
kérdésem hogy is van ez? telepítés nélkül átrakni? és akkor mi lesz alap játékkal?
Sztem nem lehet és elég kamikaze műveletnek néz ki! A Steam a saját mappájából dolgozik -ha jól tudom- és a registry-ben lévő pontos címeket csak időigényesen lehetne átírni -ha jól tudom.
Javaslat: archiváld a letöltött HL2-t, uninstall steam, install steam másik partícióra, feltelepít archivált HL2-t, letölt EP1. Játszik.

-
Fáraó
őstag
Tegnap du.-tól én sem tudtam felmenni. Nekem UPC-m van a VII.-kerben, szerintem ők lesznek a ludasok a dologban. A modem meg ma reggel lejött a központtól -igazából tegnap este 24:00-tól, mert épp XP-t telepítettem és meglepve tapasztaltam a dolgot-, szóval én nagyon rájuk gyanakszom!

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- iPad topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest