Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergokee
csendes tag
help plz---
-
gergokee
csendes tag
Hello a követklező a problémám, szerintem senki nem tud segíteni, de nem baj...
Tehát:
van egy routerem: linksys befw11s4 V4 ,és van egy d-link wireless card hozzá, eddig egész jol eljátszottam, de most lecseréltem a dlinmk kártyát SMC 2602 v3 ra és most a következő érdekesség történt:
amikor be akarok jelentkezni a steam-be egyszerüen megszünik az internet kapcsolat, majd kiirja hogy nincs internet kapcs, ezért nem tud steamre menni, ezután ezt le''ok''ézom és egyből visszamegy az internetre... ERGO: Steamre nem tok bejelentkezni.
Már mindent megcsináltam, tüzfal nincs, routeren portok nyitva vannak, firmware is utility-k a legujabbbak mind a routerhez mind az SMC-hez, ujra telepitettem soxor a steamet is
Smc-t is, routerrel probálkoztam régebbi firmwarre-el is, elolvastam minden support forumot a steampowered oldalán,Nem vagyok DMZben(az lehetne gond még). Írtam is a steamsupport teamnek , mire visszairogattak, de csupa olyat mondtak amit már kiprobáltam, semmi olyan progi nem megy ami ütközhetne... Szóval tudom hogy nincs esély de megpróbálom ,hátha tudtok segíteni...
Sztem amugy egyszerüenm nem kompatibilis az SMc a Steammel , lehet h futcsán hangzik de igy van.Más online jatekot tudok játszani...Help please!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- iPad topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest