Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
A portal 2 elkelt.
van mégFrozen Synapse -75% (Érvényesség vége: Tue Oct 22 2013 15:41:52 GMT+0200 (Közép-európai nyári idő ).)
Planets Under Attack -90% (Érvényesség vége: Tue Oct 22 2013 21:16:14 GMT+0200 (Közép-európai nyári idő ).)[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
szami777
addikt
Valahogy úgy van, hogy amelyik játákokból kitűzőt csináltál azokból kaphatsz, és ha valaki csinál egy kitüzőt akkor véletlenszerűen kiosztanak egy boostert, ahogy emeled a szintedet, úgy van nagyobb esélyed boosterre.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Ha kitűzőt csinálasz nem te kapsz boostert, hanem kitüzőnként kisorsolnak egy bosstert azok közül, akiknek van abból a játékból kitűzője.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Tudtommal igen, a boosterek mennyiségét, hogy mennyit kapsz, csak az tudja befolyásolni, hogy a profilod hányas szintű, én 20-as vagyok és eddig 5-öt kaptam nyár óta, de pár hete már ne mis kaptam.
-
Wolverine
félisten
Igen, ha ezeket kivetted, akkor eshet neked ahhoz a játékhoz booster.
A fóliás kártyák ritkák, ezért sokkal drágábbak, mint a normál kártyák. Ezekből is lehet badge-et csinálni, de ennek csak 1 szintje van.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arkennys
addikt
ha van kitűződ ha nincs, dobhat booster packot, ha a saját lapjaid kidobattad vele. Utána uninstallozhatod is, akkor is. Nekem tegnap esett olyanhoz, amihez van ugyan kitűzőm, de már több mint egy hónapja nem játszottam vele.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- Digitális mérleg 500/0,01g 200/0,01 ékszermérleg ek a legjobb áron Budapesten
- DDR 3-mas 2 8db memoria ,es egy Colom master Proccel hűtő
- Microsoft Xbox Series S Játékkonzol, 512GB, Fehér
- 12V - 24 V 5A 10A 12,5A 16A 30A 33A 5 Amper 12,5 - 16 és 30 Amper -es minőségi adapter tápegység ÚJ!
- Nami Blast Max 40Ah rollert cserélném számítógépre
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest