Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Dawide@axele #5300 üzenetére
Szerintem ezek a ventillátorok sokat nem érnek, azért jól ki lett találva ez a gép, nem fog túlmelegedni vagy ilyesmi.
Sic Parvis Magna
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Általában csendes a gép, nem sokszor pörög fel a ventije teljes hangerőre.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
YarisTS
csendes tag
válasz zoltannagy #5293 üzenetére
Best buy játékokban várnak szeretettel.
Annyit hozzátennék, hogy support nulla, egyszerűen nem működött a kulcs, amit kaptam, levelezgettünk pár napot, majd elhajtottak, hogy digitális termékre nincs garancia. Szerencsére paypal-lal fizettem, nyitottam egy ticketet, aztán a cdkeys semmit nem reagált, PayPal visszaadta a pénzt 1 hónap után.
Liberté, égalité ... sécurité
-
ripla
addikt
Powerbankot vegyél, olyat ami lead legalább 45 wattot és tud 20.000 mAh-t, a grafikára igényesebb játékokkal 1 órát talán kibír, aztán le is merült. Az aksi a leggyengébb pontja.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz YarisTS #5304 üzenetére
Még gondolkozok rajta mert előtte általában körbe járom a dolgokat. Kíváncsiságbol, a supportnak küldtem üzenetet, de 1 nap után értelmes választ sem kaptam. Nos, Nálam itt általában eldöl a dolog, hogy-hogyan állnak az emberhez és hát sajnos úgy láttam ahogy írtad is, nagyon sehogy.
A PayPal valóban jó ötlet, köszi!
Ezért is várom sokszor inkább, hogy akciós legyen egy játék a Steamen mint utána valami legyen és itt nem a 2-3000-es játékról beszélek (mert olyat már vettem az enaban stb. ha véletlen bukom az annyira nem érdekel) hanem a 10.000 felettieknél. -
30z.Samu
félisten
válasz zoltannagy #5306 üzenetére
A Support tényleg gyér, írtam Nekik hogy ha előrendel az ember egy játékot, akkor mikor kapjuk meg a kulcsot, de nem kaptam rá választ.
Sic Parvis Magna
-
Aki21
aktív tag
Hali. Most állok neki az ssd cserének és rá a steam os telepítésnek. Van esetleg valami amit mindenképpen kéne tudni hogy ne baszodjon el a gép? 😊
-
-
30z.Samu
félisten
válasz zoltannagy #5309 üzenetére
Eddig vásárlás kapcsán nem volt gondom, mindig azt az eladót választom, akinek a legtöbb pozitív értékelése van. Eddig bevált, de ott van még az eneba, G2A, Kinguin. Ezek se rossz oldalak.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
zoltannagy
aktív tag
válasz 30z.Samu #5310 üzenetére
Persze nyilván nincs gond, de mi van ha még is? Egyébként hol lehet azt látni, hogy ki az eladó a cdkeys oldalon? Illetve Magyar felirat van e benne mert PS4-nél is volt olyan, hogy nem mindegyik verzióban volt benne bár ez PC-s lehet ebben mindegyikben van (Spider Man Global és nem Európai).
-
Aki21
aktív tag
válasz zoltannagy #5313 üzenetére
Kikapcsoltam kb 15 percre most kapcsoltam vissza hogy kipróbáljam amit írtál de most meg jó volt. Már fenn is az új os. Köszi azért
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bad Pritt #5303 üzenetére
Most toltam ki rajta a Mass Effect 1-et, és folytatom a 2-vel. Csak ritkán kapcsolt fel maxra a venti. RdR2-t is toltam a gépen meg Cyberpunkot is, de ezek alatt se süvített.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
gaben88
őstag
Ilyen dokkolot hasznal valaki? Mukodhet SteamOS es W11 alatt is rendesen Deckkel?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
gaben88
őstag
Van ennel jobb aron dokkolo, amin van min 2 USB es HDMI kimenet?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Bazsi1987
őstag
Diablo 4 bétát valaki tolni fogja majd decken a hétvégén?
-
ripla
addikt
válasz Bazsi1987 #5321 üzenetére
Tolni fogom, de nem tudom Decken hogyan lehetne összehozni. Amikor elsőre felinstalláltam a Diablo Resurrectedet, akkor működött, aztán volt egy gyári reset a gépen, azóta nem tudom összehozni hogy működjön. Nem a reset miatt, hanem mert nem emlékszem rá hogyan csináltam először.
Ebből az jön le, hogy az sem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Kíváncsi leszek mikor érkezik meg a cserekészülék. Pénteken jelezték hogy megkapták az enyém
Sic Parvis Magna
-
eami
veterán
válasz Gomez86 #5328 üzenetére
biztos? direktbe értékesítenek hozzánk, így ebben az esetben meg kellene felelni a magyar szabályozásnak is:
"Négyféle megoldás van a szavatossági igény érvényesítésére: 1. a termék javítása, 2. a termék cseréje, 3. árleszállítás, 4. szerződéstől való elállás, ami a vételár visszatérítésével jár. Javítás vagy csere esetén a terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a szavatossági igény elévülése újból kezdődik."Szóval szerintem itt nálunk ez újra indul.
-
Gomez86
őstag
Elég valószínű.
Én úgy vettem a sajátomat itt hw aprón hogy egy kollégának gariban cserélték. Egyből én is ezt kérdeztem, de ő proaktiv volt és már előre megkérdezte a supportot aki azt válaszolta hogy folytatódik."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
30z.Samu
félisten
Ma jön meg a cseregép, igyekszem alaposan letesztelni, remélem nem lesz semmi problematika.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
mrviceguy
tag
Kellékszavatosság nem egyenlő a garanciával, és még a szavatosságon belül is van 6 hónapon belül és kívül, szóval annyira nem triviális az, hogy ha nem jó, és cserélik, akkor újraindul e. No meg ebből itthon rendszeresek a visszaélések is - kedves ügyfélnek hogy-hogy nem, rövidzárlatos lesz a billencsében az aksi, ahogy kijön belőle a v2 és lefogy a V1 készlet, és az is zárlatos lesz két héttel azelőtt, hogy kifutna a garanciából. (És ezer darabból ez a két aksizárlat van)
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
gabi182
tag
-10% minden Steam Deckre Steamen!
-
-
Lmh
őstag
válasz zoltannagy #5343 üzenetére
Úgy értve, hogy magára a készülékre...
H Nem pont most gyengült volna be a forint, elég faxa kis deal lenne. Bár így se rossz a 10% :-)[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
30z.Samu
félisten
Alsónémediben van a cumó, szinte biztos, hogy holnap már Nálam lesz.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Lmh
őstag
válasz 30z.Samu #5346 üzenetére
Ha ma ott van, akkor holnap tuti kiszórják. Az nem csomagmelegedő :-)
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ripla
addikt
Azért van -10% kedvezmény a gépre, mert ma lett 1 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- Lenovo legion y530 15ich INTEL I7 , Nvidia geforce gtx 1050Ti 8gb ram
- Dell Latitude E6440 I5
- 0 perces BONTATLAN doboz - MSI Modern 14" IPS FullHD / Core i3 1215U /8GB/256 GB SSD - 2 év garancia
- Asus Tuf Gaming FX505DV 15.6 FHD 120Hz, AMD Ryzen 7 3750H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, RTX 2060 6GB GDDR6
- Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Core i5-1135G7/8GB/512GB/ Garancia, újszerű állapot.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest