Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    válasz Assimilator #93284 üzenetére

    Én is így vagyok. Bár azért nekem van 1 drágább is rainbow six, és akarnám még a witcher 3 goty-t is csak így már nagyon sok lenne.

    Főleg most az a bajom, hogy a héten megvettem a pub-ot hogy kipróbáljam. Sajnos nem úgy futott a gépemen mint szerettem volna ezért visszaadtam és a pénzt is ugye visszaigényeltem bankkártyára. Ugye a játékot úgy vette hogy ami volt steamen pénzt az levonta és igazából a bankkártyás fizetéssel csak kipótoltam. Ami azért durva mert az a steam egyenleg az 0.04eu-t jelent. Steamen vissza is kaptam a pénzt, kártyára (otp) még nem jött meg. Írtam nekik hogy mivan, azt írták hogy több 1 hétig is eltarthat, meg hogy menjek be a bankba és kérdezzem meg őket hogy kell e még valamilyen adat és szóljak megint steamnek ha kell.
    Ma fogok bemenni, csak még nem tudom hogy fogalmazzam meg a banknak mi is a gond. Mert valahogy úgy érzem nem fogják érteni, ki indulva abból hogy azt se tudhatják mi az a steam. És azért az a 30 eu, az nem kevés szerintem. Sok kis olcsó, mégis jó játék jöhet ki belőle.

    Valaki járt még így? Neki mennyi idő volt kb a mire visszajött kártyára is a pénz?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés