Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ezt most nem értem. El akartál adni valami cuccot, nem találtál kereskedőt, és túl bonyolultnak tartod a játékot? Tény, hogy a felszíni térkép használhatatlan (ezt mondjuk nem is értem, hogy nem tűnt fel senkinek se a minőség ellenőrzésen), de a fentebb linkelt mapgenie egy igen jól használható térkép, ha keresel valamit. Akár kereskedőket is. Én is azt használom.
Idegeskedni ráérsz akkor is, amikor harmadszor lőnek szitává az űrkalózok.
LÁZ:
Hajóváltás után a maradék cucc "lóg a levegőben". A raktérnél kiírja, hogy mennyivel lépted túl a maximális rakteret - többet addig nem vehetsz fel, amíg nincs szabad hely. Viszont ugyanúgy tudod hurcolni magaddal, eladhatsz belőle, kipakolhatod a raktérből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest