Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Arhquis #9583 üzenetére
ez a cannon rush nagyon ram ragadt
, pedig mar jo ideje nem arra alapozom a jatekot, max ha az elejen scoutnal latom, hogy semmit nem csinalnak a bejarathoz, vagy esetleg mikor a csapattars rusht eroltet mar az elejen....tegnap az utolso partyban peldaul azt probaltam, hogy az egyik ellenfelet (zerg) cannonal bezarom, bezarom sajat magamat is, es a repulo egyseggel ami pilonkent is uzemel egysegeket szivarogtatok (konkretan dark templart) az ellenfelhez...sajna nem jott be, de hibaibol tanul az ember, es nem elveszett dolog....tehat hidd el, hogy tudom, hogy hatarai vannak a cannon rushnak, es eleg sok mindent probalok/jatszok.
Ket kerdest tettem fel tegnap, melyik az alap?
-phonix felemelesi hatarai (sajna kulfoldi szerverren megy a net napkozben, es hiaba google-zok az oldalak tobbsege tiltva van), ill. hogy hasznaljak-e nagy mennyisegben....szerintem egyik sem alap kerdes.
-a masik amire meg mindig nem kaptam hatarozott igen/nem valaszt. Latni e a kilepett csapattarsa jelenlegi aranyat arra vonatkozoan mennyi szabad szuletesi helye van? ha alapkerdes akkor valaszoljon mar valaki, hogy nem latni, es nem lehet lathatova tenni.Vannak itt ugyes emberkek ez nem vitas (de nem erzem fenyevnyinek a kulombseget), ezert is kerdezem oket, es ha a masodik kerdest pl. Te teszed fel, akkor talan rendesen elolvassak, es nem kezdenek oltogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest