Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz DopeBob #35874 üzenetére
Very hard gép ellen azért már kell egy kis multiplayer tudás. Általában korán támad így erre kell készülni, de azt hiszem ez beállítható, hogy milyen játéksítust használjon.
Egyébként nem vészes, csak tudni kell mivel jön és counterelni kell. Zerg általában sima ling-roach pusht szokott tolni. -
DarthPeeter
aktív tag
Könnyed kis 2v1, miután haver feladta a félig-meddig allin védekezésünk után. TTvTZ Vicces kis meccs, szerencsém hogy béna volt az ellenfél
[link] -
DarthPeeter
aktív tag
2v2 return to master Stream. Oxox és személyem, gyertek nézni!
[link][ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
Van kedve gyakorolni valakinek 1v1-et ezüst-arany-platina szint körül?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz adamkaa777 #38847 üzenetére
Én benne vagyok, de én T vagyok. Nekem a P a gyengém. Ha mehet akkor add meg a neved-kódod és gyakoroljunk.
-
DarthPeeter
aktív tag
Az jónak számít ha 26 perces meccset toltam egy master Z ellen? Azt írta unrankedben játszott azért sorolta velem össze, én viszont a besorolókat csináltam. Nem tudtam h egybe veszi a kettőt.
Na mind1 azért volt adok-kapok -
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #40029 üzenetére
Ezentúl csak azt fogok hozni P ellen
Egyébként szokták is azt csinálni ahogy nézem a GM meccseket, hogy szétszór a P pár HT-t a pályán és amikor nem figyel a szegény mmm army akkor már kapják is az égi áldást...
A másik meg szerintem kellő mennyiségű charge zealot kell a seregbe. -
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #40735 üzenetére
Dehogynem, én szívesen játszanék még vele, Egyszer úgyis sikerül legyőzni
Ha nem rontom el az emp-t még tán esélyt is láttam volna a győzelemre... -
DarthPeeter
aktív tag
Valaki teamgame?
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki teamgame? Hátha ma több lesz a jelentkezők száma
-
DarthPeeter
aktív tag
Rávettem magam nagy nehezen, hogy lejátsszam a maradék 2 1v1 besorolómat,
Első körben kaptam egy diás ( már itt elment a kedvem megint az egésztől ) P-t. Derítésnél látom, hogy se exp, se gate, semmi, na mondom proxi, rakom is a bunkert meg egy turretet a mainre. Jól tettem, mert a 7.-8. percben jött is a stalker-zea-dt! push. A szerencsém az volt, hogy a dt-t be tudtam kergetni az egy turrethez meg volt scannre energiám. Visszavertem, de nem maradt szinte semmi seregem. Én hülye meg expeltem mikor megláttam h ő is kint van már, meg is lett az eredménye 10p után átment a tank-mm seregemen... A grafikon mutatta h mikor expelt én meg még nem akkor 5x akkora seregem volt, ha támadtam volna simán verem, de büszke teknős T-ként nem így tettem...
2. meccs T ellenfél, besorolatlan, juhé végre talán esélyem is lesz. Scout alapján korai reapert sejtettem, de nem jöttek, viszont mivel alapból tank-marine-ra mentem így mondom jó lesz 1-2wm is otthonra, le is raktam őket. 3 tank után pusholtam is, út közben szemből jött 5-6 marine el is tűntek hamar, beérek a mainje elé expelne bőszen, meg is bűntettem, de közben meg jött egy 4 hellionos drop. Hát a wm-ek ezt hamar intézték, vesztettem 2-3 scv-t Még próbálta volna 1db banshee-vel menteni a menthetetlent,de a marineok leszedték.
GG nélkül kilépett, mint kiderült eddig platina volt. Szóval 1 dia lose, 1 plat win és megint gold vagyok.. Szerintem én sosem fogok feljebb kerülni ( főleg ilyen sok 1v1-el amennyit én játszok )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest